Select your timezone: Select
Puskas13

Saburtalo Tbilisi v Sheriff Tiraspol

07/16 20:30
Added 2019/07/16 17:04 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Away/Over (Result/Total Goals 2.5) @3.500 10/10 +25.00

Επαναληπτικός του πρώτου προκριματικού για το Champions League ανάμεσα στην Σαμπουρτάλο και την Σερίφ Τιράσπολ. Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση την Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία).

Αν και ΄πρωτάρα΄ σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις η Σαμπουρτάλο έκανε την μεγάλη έκπληξη στο πρώτο ματς στην Μολδαβία και επικράτησε με 3-0. Παρά το γεγονός πως στο πρώτο μισάωρο του ματς δέχτηκε πίεση, όχι μόνο άντεξε αλλά στην πρώτη της ευκαιρία κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ίδιος ρυθμός και στο δεύτερο μέρος, να δέχεται φάσεις και αφού γλύτωσε την ισοφάριση, η ίδια ήταν απίστευτα αποτελεσματική και πέτυχε δύο ακόμα τέρματα. Πλέον της αρκεί να μην χάσει με μεγαλύτερη διαφορά των 3 γκολ για να είναι αυτή που θα πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Πανωλεθρία στο πρώτο ματς για την Σέριφ, παρά το γεγονός πως ήταν το μεγάλο φαβορί γνώρισε ήττα σοκ και μάλιστα με μεγάλη έκταση. Δεν ήταν κακή όσο δείχνει το τελικό σκορ και έχασε πολλές ευκαιρίες, δεν μπόρεσε όμως να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα ενώ παράλληλα έβλεπε σε κάθε μεγάλη φάση των αντιπάλων της να δέχεται τέρμα! Πλέον αναζητά ένα θαύμα για να πάρει την πρόκριση καθώς πρέπει να ψάξει στην Γεωργία μια μεγάλη ανατροπή ξέροντας βέβαια πως αυτό μόνο εύκολο δεν είναι.

Η Σαμπουρτάλο έχει τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης και λογικά της αρκεί να σκοράρει για να οριστικοποιήσει την παρουσία της στον επόμενο προκριματικό γύρο. Η Σέριφ από την πλευρά της μετά το κάζο του πρώτου ματς δεν έχει άλλη επιλογή από το να κυνηγήσει από τα πρώτα λεπτά νίκη με μεγάλο σκορ. Θεωρώ πως οι Μολδαβοί είναι καλύτεροι ομάδα και μπορεί να πάρει την νίκη ενώ δεν αποκλείω αν σκοράρει νωρίς να γεμίσει άγχος τους γηπεδούχους και να διεκδικήσει και την μεγάλη ανατροπή. Θα ρισκάρω στην νίκη της Σέριφ σε συνδυασμό τα πολλά γκολ.

Πρόταση : Σαμπουρτάλο - Σέριφ 2 & Over 2,5 γκολ

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)