Select your timezone:
Select
2019/07/16 18:38 bet title Home/Yes (Results/Both Teams To Score) @1100 10/10
 

Επαναληπτικός για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa League ανάμεσα στην Τίτογκραντ και την ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Σε ισχύ το εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση ίδιου αποτελέσματος με το πρώτο ματς θα ακολουθήσει παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί παίζει με την Όσιγιεκ.

Ήξερε από την αρχή η Τίτογκραντ πως είχε δύσκολο έργο για την πρόκριση κόντρα στην ΤΣΣΚΑ αλλά μετά και το αποτέλεσμα στο πρώτο ματς μόνο με θαύμα θα είναι αυτή που θα πάει στην επόμενη φάση. Ήττα με 4-0 μετά και από άσχημη εμφάνιση με την ίδια να μην μπορεί επιθετικά να φανεί σε καμία στιγμή απειλητική. Η εικόνα του ματς πάντως στο πρώτο μέρος ναι μεν έδειχνε τους γηπεδούχους ανώτερους αλλά οι Μαυυροβούνιοι έδειχναν πως θα μπορούσαν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Όλα άλλαξαν όμως όταν στο 40΄δέχτηκαν το πρώτο τέρμα, στην επανάληψη ήταν αγνώριστοι με αποτέλεσμα να δεχτούν στο διάστημα 53΄- 72΄ 3 ακόμα τέρματα για να διαμορφωθεί το τελικό 4-0. Πλέον χωρίς ουσιαστικές ελπίδες πρόκρισης θα αναζητήσουν μια νίκη γοήτρου η έστω μια καλή εμφανιση μπροστά στο κοινό τους.

Έκανε το καθήκον της στο πρώτο ματς η ΤΣΣΚΑ και με την νίκη με το ευρύ 4-0 είναι πλέον με το 1,5 πόδι στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ήταν πολύ καλύτερη και παρά το γεγονός πως άργησε να ανοίξει το σκορ έφτασε ένα καλό διάστημα στο δεύτερο μέρος για να έρθει το αποτέλεσμα που ήθελε. Την Παρασκευή είχε πρεμιέρα και για το πρωτάθλημα Βουλγαρίας και παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στην Έταρ, παρά το γεγονός πως προηγήθηκε στο σκορ δύο φορές.

Πολύ ανώτερη η ΤΣΣΚΑ Σόφιας και μετά το σκορ του πρώτου ματς έχει εξασφαλίσει την πρόκριση. Οι γηπεδούχοι θα ψάξουν για μια νίκη γοήτρου και αξίζει να ποντάρουμε στην έκπληξη καθώς οι Βούλγαροι δεν έχουν λόγο να σπαταλήσουν πολλές δυνάμεις στο συγκεκριμένο ματς. Ένα γκολ πάντως μπορούν να πετύχουν. 1 & GG η επιλογή μου

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Lumpe13

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)