Select your timezone:
Select

Saburtalo Tbilisi v Sheriff Tiraspol

07/16 20:30 toptip -10.00
2019/07/16 18:52 bet title Home/Under (Result/Total Goals 2.5) @7.000 10/10
 

Καλησπέρα στην καλοκαιρινή παρέα του prognostika.net και στους πιστους της φίλους . Μπορεί να είναι κατακαλόκαιρο , ωστόσο αυτή την εποχή υπάρχουν ομάδες που δίνουν τον δικό τους αγώνα για την Ευρωπαϊκή διάκριση . Οι λεγόμενες . ομάδες , ή ακόμη και ομάδες που είναι πίσω στον γενικό βαθμολογικό πίνακα της ΟΥΕΦΑ , δίνουν απο νωρίς τους πρώτους προκριματικούς αγώνες τους και στην συνέχεια όσες περάσουν θα δώσουν επίσης επιπλέον προκριματικά παιχνίδια , μεχρι τον Αύγουστο που θα φτάσουν στους ομίλους . Οι ομάδες αυτές , είναι κυρίως απο χώρες με μικρό ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι , οι περισσότερες δε , ήδη εχουν αρχίσει τα πρωταθλήματα τους .
Το σημερινό ζευγάρι , είναι απο δύο ομάδες της πρώην Σοβιετικής ένωσης και πλέον εδώ και αρκετά χρόνια είναι ανεξάρτητες και πολιτικά και ποδοσφαιρικά . Η Σαμπούρταλο Τμπίλισι απο την Γεωργία ήταν η περσινή πρωταθλήτρια στην χωρα της και σήμερα , μετά απο 21 αγωνιστικές , βρίσκεται πολύ κοντά , στο να κατακτήσει και πάλι τον τίτλο στην χωρα της , είναι στην δεύτερη θέση , με 40 βαθμούς , εναν βαθμό πίσω απο την πρώτη Δυναμό Τιφλίδας και αυτό την κάνει πρωταγωνίστρια και πάλι .
Η Σερίφ Τιρασπόλ απο την πλευρά της , είναι η σχεδόν μόνιμη πρωταθλήτρια στην Μολδαβία , πέρισι ηταν και πάλι , αλλά και φέτος δεν θα δυσκολευτεί να το κατακτήσει , γιατί πάλι είναι στην κορυφή της βαθμολογίας , μετά απο 15 ματς , εχει 39 βαθμούς και η δεύτερη Σφιντούλ , εχει 28 βαθμούς , με λίγα λόγια , δύσκολα μπορει να καλύψει μία διαφορά 11 βαθμών απο μία ομάδα που εχει τους τίτλους στην τσέπη της .
Το πρώτο ματς στην εδρα της Σερίφ , η Σαμπούρταλο κέρδισε ευκολα , με σκορ 0-3 και πολύ δύσκολα , ή μαλλον ακατόρθωτα , μπορεί να χάσει την πρόκριση αυτή . Μπορεί κάλιστα , να κάνει μία απλή εμφάνιση και μία επαγγελαμτική νίκη με μικρό σκορ και όλα να τελειώσουν ήρεμα και απλά .

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

toptip

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)