Select your timezone:
Select
2019/07/19 22:26 bet title Away/Over (Result/Total Goals 2.5) @4.750 10/10
 

Καλησπέρα στην παρέα που μας κρατάει ακόμη και το καλοκαίρι συντροφιά , με τις επιλογές για στοίχημα , το prognostika.net "είναι καόμη εδώ " , χωρίς λιωμένο παγωτό , όπως λέει το τραγούδι !
Ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα θα κάνω απόψε , απο το μακρινό Μέξικο ! Πρώτη αγωνιστική και πάντα , όπως συμβαίνει σε παρόμοιες περιπτώσεις , το ρίσκο σε τελικό αποτελεσμα είναι πολύ δύσκολο . Στο κάτω κάτω , ο τζόγος είναι απο μόνοσ του ρισκο ! είναι αυτό που ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη 😡 Ο ενας λόγος που επέλεγα αυτό το ματς , αυτή την δύσκολη επιλογή , ήταν η μεγάλη απόδοση που δίνει το διπλό , μαζί με το όβερ , ενα οβερ που δείχνει απο μόνο του ικανό να ανεβάσει την αδρεναλίνη ψηλά , με απόδοση που φτάνει πάνω απο 2,30 , είναι πολύ δυνατή και οχι μονο ικανοποιητική . Πολύ καλό και το διπλό , με απόδοση πάνω απο 2,5 , επίσης κρίνεται άριστη επιλογή . Ακόμη περισσότερο , ότα αυτές οι δύο επιλογές συνδιαστούν , μα ςδίνου μία τεράστια απόδοση , άξια για το ρίσκο της , που ακόμη και να μην , θα αξίζει πραγματικά το λόγο . Σαν πρώτη αγωνιστική , δεν υπάρχουν πολλά για να αναλύσει κάποιος , εκτός απο τα φιλικά των ομάδω και την προηγούμενη σαιζόν και το πώς ήταν η τότε φυσική τους κατάσταση . με τα λίγα δεδομένα που υπάρχουν , διακρίνω μία πολύ κακή άμυνα απο την Πουέμπλα , σε αντίθεση με την άμυνα της Τιχουάνα που είναι πιό δεμενη ! Απο τη ν άλλη πάλι , η Πουέμπλα έχει ευχέρια στο σκοράρισμα , κατι που ισχύειε και για την Τιχουάνα . Αυτό επίσης που είναι άξιο παρατήρησης , είναι η προϊστορία , που είναι υπέρ της Τιχουάνα και μάλιστα με μεγάλη διαφορά .

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

toptip

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Related picks (1)

    Vigor - Staal

    Mindozas 05/16 16:30 1 minutes ago
    Over (4,5) @2.300 9/10
    Norway, 3 division, 2 group. Newborn Vigor are outsiders of the league, thet lost all 6 matches, goals 7-24. Staal are in great form and won last games 4-3, 5-2 and 8-0.
    Read less
    Read more

Comments (0)