Select your timezone: Select
Puskas13

Kaiserslautern v Unterhaching

07/20 15:00
Added 2019/07/20 10:06 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: Kaiserslautern v Unterhaching (Match Winner) @-105 10/10 -10.00

Για την 1η αγωνιστική της Γ΄Γερμανίας η Καϊζερσλάουτερν - Ουντερχάκινγκ.

Η Καϊζερσλάουτερν είναι από τις πιο ιστορικές ομάδες της κατηγορίας και ξεκινάει την σαιζόν με στόχο την άνοδο. Το θέμα βέβαια είναι πως και πέρσι ξεκίνησε με αυτόν τον στόχο αλλά απέτυχε παταγωδώς καθώς όχι μόνο δεν τερμάτισε στην πρώτη τριάδα αλλά δεν μπήκε ποτέ στην διεκδίκηση της ανόδου. Πλήρωσε το πολύ άσχημο ξεκίνημα της που την ανάγκασε στα μέσα Δεκεμβρίου να προβεί και σε αλλαγή προπονητή , βελτιώθηκε έκτοτε αλλά ήταν πλέον αργά για να μπει στο κόλπο της τριάδα και τελικά τερμάτισε στην 9η θέση της βαθμολογίας. Φέτος ξεκινάει με τον προπονητή Σάσα Χίλντμαν , που ανέλαβε τον Δεκέμβριο, ενώ μεταγραφικά θεωρητικά ενισχύθηκε και αναμένεται να παρουσιαστεί αρκετά πιο δυνατή από πέρσι. Σήμερα στην πρεμιέρα αναμένεται, όπως πάντα άλλωστε, να έχει και την συμπαράσταση του ένθερμου κοινού της που σχεδόν πάντα γεμίζουν το γήπεδο στα εντός έδρας ματς.

Η Ουντερχάκινγκ στην περσινή σαιζόν ξεκίνησε εντυπωσιακά και μέχρι τα μισά του πρωταθλήματος ήταν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας όντας μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις της κατηγορίας. Στην συνέχεια όμως δεν άντεξε και όσο περνούσαν οι αγωνιστικές υποχωρούσε στην κατάταξη τερματίζοντας τελικά στην 10η θέση ενώ υπήρχαν στιγμές που είχε μπλέξει και σε σενάρια υποβιβασμού! Φέτος με ελάχιστες αλλαγές στο ρόστερ της και με τον ίδιο προπονητή στον πάγκο δεν αναμένεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και λογικά θα είναι κάπου στην μέση της βαθμολογίας. Σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας ο στόχος είναι να ετοιμαστεί η ομάδα που θα διεκδικήσει την άνοδο την επόμενη διετία.

Πρεμιέρα για δύο από τις πιο ιστορικές ομάδες του πρωταθλήματος με διαφορετικούς στόχους. Η Λάουτερν όσο και να μην το λέει, έχει αποκλειστικό στόχο την άνοδο και θέλει σήμερα μπροστά στο κοινό της να ξεκινήσει με νίκη. Η Ουντερχάκινγκ δεν ενισχύθηκε μεταγραφικά οπότε αναμένεται να κινηθεί στην περσινή μετριότητα.

Πρόταση : Καϊζερσλάουτερν - Ουντερχάκινγκ 1

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)