Select your timezone: Select
Puskas13

Dalkurd v Varbergs

07/20 17:00
Added 2019/07/20 15:29 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Over (Goals Over/Under 2.5) @1.950 10/10 -10.00

Για την 16η αγωνιστική της Β΄ κατηγορίας του πρωταθλήματος Σουηδίας η Ντάλκουρτ υποδέχεται την Βάρμπεργκς.

Η Ντάλκουρντ μετά από 15 αγωνιστικές βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας με 23 βαθμούς και έχει σαν στόχο να διεκδικήσει άνοδο στην μεγάλη κατηγορία. Την προηγούμενη αγωνιστική συνέτριψε εκτός έδρας την Γκαϊς με 5-1 σε ένα ματς που είχε άμεση ανάγκη την νίκη καθώς προερχόταν από βαριά εντός έδρας ήττα. Μπήκε δυνατά στο ματς και στο πρώτο μισάωρο είχε πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων και παρά το γεγονός πως λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου δέχθηκε την μείωση του σκορ, δεν πτοήθηκε. Στην επανάληψη ήταν καταιγιστική και σκοράροντας άλλες 3 φορές, στο τελευταίο μισάωρο όλα της τα γκολ, έφτασε στο εμφατικό 5-1. Σήμερα κόντρα στην πρωτοπόρο της κατηγορίας θέλει την νίκη που θα την βάλει για τα καλά στο κόλπο της τριάδας έχοντας ρεκόρ σε 7 φετινά ματς εντός 4 νίκες και 3 ήττες.

Πορεία πρωταθλητισμού για την Βάρμπεργκς καθώς φιγουράρει μετά από 15 ματς στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 36 βαθμούς και είναι το απόλυτο φαβορί για την άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε της Ντέγκερφορς με 1-0 και επέστρεψε στις νίκες μετά από 2 ανεπιτυχή αποτελέσματα που είχε πριν την διακοπή των πρωταθλημάτων. Δίκαιη νίκη καθώς είχε τον έλεγχο του ματς και ήταν αυτή που έκανε τις περισσότερες ευκαιρίες στο ματς. Έψαξε το γκολ από νωρίς, τελικά σκόραρε στο 37΄ το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης καθώς παρότι στην συνέχεια έψαξε και δεύτερο τέρμα αυτό δεν ήρθε ποτέ. Σήμερα θέλει να κάνει ένα ακόμα βήμα προς την άνοδο κόντρα σε μια ομάδα που θα διεκδικήσει θέση στην πρώτη τριάδα έχοντας σε 8 εκτός έδρας ματς ρεκόρ 4 νίκες, 3 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα.

Αμφίρροπη αναμέτρηση κόντρα σε δύο δυνατές ομάδες καθώς η ανωτερότητα των φιλοξενούμενων που αντισταθμίζεται από το γεγονός πως εντός η Ντάλκουρτ παρουσιάζεται πάντα δυνατή. Θεωρώ πολύ πιθανό με βάση του στυλ παιχνιδιού και των δύο να δούμε αναμέτρηση με πολλές φάσεις και γκολ.

Πρόταση : OVER 2,5 γκολ

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)