Select your timezone: Select
Puskas13

AIK v Helsingborg

07/20 17:00
Added 2019/07/20 15:57 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Over (Total - Home 1.5) @2.000 10/10 +10.00

Για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος Σουηδίας η ΑΙΚ υποδέχεται την Χέλσινμποργκ.

Η ΑΙΚ μετά από 15 αγωνιστικές συνεχίζει να βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία και συγκεκριμένα στην 2η θέση με 31 βαθμούς, 4 λιγότερους από την πρωτοπόρο Μάλμε. Όπως είναι φυσικό στόχος της είναι η κορυφή του πρωταθλήματος και η κατάκτηση του τίτλου. Την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξένησε την Έλφσμποργκ και πήρε πολύ εύκολα την νίκη με 3-0. Ήταν πολύ καλύτερη σε όλη την διάρκεια του ματς, σκόραρε 2 τέρματα στο πρώτο μέρος και ένα στην επανάληψη ενώ αμυντικά δεν προβληματίστηκε ιδιαίτερα από την αντίπαλο της. Την Τετάρτη πανηγύρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού επιβλήθηκε της Αραράτ με 3-1 στη Στοκχόλμη ανατρέποντας την ήττα σοκ με 2-1 στο πρώτο ματς. Επόμενος της αντίπαλος στον δεύτερο προκριματικό γύρο θα είναι η Μάριμπορ με πρώτο ματς την Τετάρτη στην Σλοβενία.

Η Χέλσινμποργκ δείχνει να ανεβαίνει σιγά σιγά βαθμολογικά μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία πριν σχεδον ένα μήνα, με τον οποίο στα 3 του ματς στον πάγκο της είναι αήττητη. Μετά και την νίκη της περασμένης εβδομάδας εντός έδρας κόντρα στην Σίριους με 1-0 ανέβηκε στην 11η θέση με 17 βαθμούς και έχει πλέον 6 βαθμούς διαφορά από την ζώνη υποβιβασμού. Στα του ματς δεν εντυπωσίασε με την απόδοση της κατάφερε να σκοράρει στις αρχές της επανάληψης το μοναδικό τέρμα της συνάντησης και να πάρει την πολύτιμη νίκη. Είχε πάντως και την τύχη με το μέρος της καθώς δύο φορές η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι της σε ευκαιρίες των αντιπάλων της.

Η ΑΙΚ πάει στην σημερινή αναμέτρηση με την καλύτερη ψυχολογία μετά και την νίκη πρόκριση μεσοβδόμαδα και θέλει την νίκη για να συνεχίσει να είναι μια ανάσα βαθμολογικά από την πρώτη Μάλμε. Η Χέλσινμποργκ από την πλευρά της είναι βελτιωμένη αγωνιστικά με τον Λάρσον στον πάγκο της παρότι δεν εντυπωσιάζει με την απόδοση της. Οι γηπεδούχοι θεωρώ πως σαν καλύτερη ομάδα έχουν τον τρόπο να φτάσουν στην νίκη.

Πρόταση : ΑΙΚ OVER 1,5 γκολ

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)