Select your timezone: Select
Puskas13

St. Gallen v Luzern

07/20 20:00
Added 2019/07/20 18:15 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Over (Goals Over/Under 3.5) @2.750 10/10 -10.00

Για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος Ελβετίας η Σεν Γκάλεν θα φιλοξενήσει την Λουκέρνη.

Μέτρια έως αποτυχημένη η περσινή σαιζόν για την Σεν Γκάλεν καθώς έμεινε εκτός πεντάδας του πρωταθλήματος - και εκτός ευρωπαϊκού εισιτηρίου - αλλά και στο κύπελλο δεν μπόρεσε να κάνει αισθητή την παρουσία της. Παράλληλα δεν μπόρεσε στην αρχή της σαιζόν να προχωρήσει και στο Europa League καθώς αποκλείστηκε στον δεύτερο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης από την Νορβηγική Σαρπσμποργκ. Όλα αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα τις πολλές αλλαγές κατά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο στο ρόστερ της, με τον ίδιο όμως προπονητή που τελείωσε την σαιζόν. Στόχος της την φετινή σαιζόν η πεντάδα και η εξασφάλιση ευρωπαικής συμμετοχής αλλά για την ώρα είναι ένα από τα μεγαλύτερα ερωτηματικά με τις τόσες αλλαγές παιχτών που πραγματοποίησε.

Η Λουκέρνη προέρχεται από μια αρκετά καλή σαιζόν για τα δεδομένα της καθώς τερμάτισε στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας εξασφαλίζοντας συμμετοχή στα προκριματικά του Europa League. Είναι μάλιστα η τέταρτη συνεχόμενη χρονιά που τερματίζει στην πρώτη πεντάδα δείχνοντας πως έχει σταθεροποιηθεί στις καλές ομάδες της κατηγορίας. Η καλή σαιζόν όμως έχει και τα άσχημα της καθώς αρκετοί βασικοί αποτέλεσαν στόχο μεταγραφικό άλλων ομάδων με αποτέλεσμα την αποχώρηση τους, γεμίζοντας μεν τα ταμεία της ομάδας, αποδυναμώθηκε δεν αγωνιστικά. Παρόλα αυτά όμως και φέτος ελπίζει σε μια καλή πορεία που θα ισοδυναμεί με είσοδο εκ νέου στην πεντάδα ενώ παράλληλα ξεκινάει την προσεχή Πέμπτη τις υποχρεώσεις της για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League καθώς φιλοξενεί την Κλάκσβικ από τα Νησιά Φερόε .

Πρεμιέρα ανάμεσα σε δύο ομάδες με τους ίδιους στόχους, έχοντας και αρκετές αλλαγές στα ρόστερ τους. Και οι δύο στηρίζουν πολλά στο επιθετικό τους στυλ όπως έδειξαν την περσινή περίοδο και δύσκολα φέτος θα έχουν διαφορετικό στυλ. Θεωρώ πολύ πιθανό να έχουμε αναμέτρηση με πολλές φάσεις και θα ποντάρω στα πολλά γκολ.

Πρόταση : Σεν Γκάλεν - Λουκέρνη OVER 3,5

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)