Select your timezone:
Select
2019/07/21 14:32 bet title Home/Over (Result/Total Goals 2.5) @-120 10/10
 

Για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος Σουηδίας η Μάλμε υποδέχεται την Σίριους.

Συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος η Μάλμε καθώς μετά από 15 αγωνιστικές βρίσκεται πρώτη με 35 βαθμούς. Την περασμένη εβδομάδα είχε δύσκολη έξοδο στην έδρα της Τζουγκάρντεν αλλά κατάφερε να συνεχίσει το αήττητο σερί της για 14η αγωνιστική αποσπώντας ισοπαλία 1-1. Πήρε το προβάδισμα στο 57΄αλλά λίγα λεπτά αργότερα δέχθηκε την ισοφάριση, με το σκορ να μην αλλάζει μέχρι την λήξη του ματς. Μεσοβδόμαδα πήρε και τυπικά την πρόκριση για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League μετά και την νίκη της στην Βόρεια Ιρλανδία κόντρα στην Μπαλιμένα με 4-0. Άλλωστε ειχε επικρατήσει και στο πρώτο ματς στην έδρα της με 7-0 οπότε η ρεβανς ήταν τυπικής διαδικασίας. Σήμερα κόντρα στην Σίριους θέλει μόνο την νίκη για να αποσπαστεί ξανά στους 4 πόντους από την ΑΙΚ η οποία κέρδισε χθες στο δικό της παιχνίδι.

Η Σίριους παρά την θετική εμφάνιση στην έδρα της Χέλσινμποργκ δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα με 1-0. Σκορ που την αδικεί καθώς ήταν αυτή που έχασε τις περισσότερες ευκαιρίες αλλά στάθηκε άστοχη στην τελική προσπάθεια ενώ δεν μπόρεσε να βρει απάντηση στο γκολ που δέχτηκε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Έτσι συνεχίζει στην μετριότητα από την αρχή του πρωταθλήματος και βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας με 17 βαθμούς, στο συν 6 από την ζώνη υποβιβασμού.

Η Μάλμε είναι το φαβορί της αναμέτρησης και δύσκολα θα αφήσει βαθμούς κόντρα στην μέτρια Σίριους. Ειδικά εντος πάντα βρίσκει τον τρόπο να κερδίζει ενώ έχει και το εύκολο γκολ. Το γεγονός πως είχε ματς μεσοβδόμαδα δεν αναμένεται να την επηρεάσει καθώς έπαιξε με πολλές αλλαγές και περιμένω σήμερα μια νίκη της σε συνδυασμό τα πολλά γκολ που προκύπτει από τον τρόπο παιχνιδιού των δύο ομάδων.

Πρόταση : Μάλμε – Σίριους 1 & Over 2,5 γκολ

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

PANATHA1908

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)