Select your timezone:
Select
2019/07/21 14:32 bet title Home/Over (Result/Total Goals 2.5) @110 10/10
 

Για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νορβηγίας η Μόλντε θα φιλοξενήσει την Σάρπσμποργκ.

Η Μόλντε μετά από 15 αγωνιστικές βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος Για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νορβηγίας η Μόλντε θα φιλοξενήσει με 30 βαθμούς και φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί για να κόψει στο τέλος πρώτη το νήμα. Είναι μέχρι στιγμής η πιο σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος, χάνει δύσκολα ενώ τρέχει ένα μεγάλο αήττητο σερί ενώ ταυτόχρονα έχει πάρει και την πρόκριση στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.Στο πρώτο προκριματικό γύρω δεν είχε ιδιαίτερο πρόβλημα απέναντι στην ισλανδική ΚΡ Ρέικιαβικ, την οποία συνέτριψε στο πρώτο ματς εντός έδρας με 7-1 και στον επαναληπτικό έχοντας πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα της και σε αδιάφορο ματς και από τις δύο ομάδες έμεινε στην ισοπαλία χωρίς τέρματα. Σήμερα κόντρα στην Σάρπσμποργκ θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ισοπαλία 2-2 στην έδρα της Οντ στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της για το πρωτάθλημα.

Είχε την ευκαιρία για μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Στάμπαεκ αλλά στο τέλος τα θαλάσσωσε! Η Σάρπσμποργκ προηγήθηκε δύο φορές με προβάδισμα δύο τερμάτων αλλά τα πολλά αμυντικά της λάθη σε ένα ακόμα ματς της στέρησαν το τρίποντο δεχόμενη στο 68΄την μείωση του σκορ και στις καθυστερήσεις την ισοφάριση. Έτσι παραμένει για μια ακόμα αγωνιστική στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 13 βαθμούς, στο μείον 2 από την γραμμή σωτηρίας. Απόψε κόντρα στην πρωτοπόρο ξέρει πως έχει δύσκολο έργο αλλά θα το παλέψει και ότι βγει.

Η Μόλντε δίκαια είναι στην κορυφή της βαθμολογίας και δύσκολα πετάει βαθμούς, ειδικά εντός έδρας όπου έχει και το εύκολο γκολ. Η Σάρπσμποργκ από την πλευρά της απογοητεύει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, για αυτό άλλωστε είναι χαμηλά στην βαθμολογία και μάλλον πρέπει να αναζητήσει αλλού βαθμούς στην προσπάθεια της για σωτηρία.

Πρόταση : Μόλντε – Σάρπσμποργκ 1 & OVER 2,5 γκολ

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

PANATHA1908

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)