Select your timezone:
Select
2019/07/21 15:15 bet title Over (Goals Over/Under 3.5) @150 10/10
 

Για την 14η αγωνιστική της δεύτερης κατηγορίας του πρωταθλήματος Νορβηγίας η Σάντνες υποδέχεται την Ούλενσακερ.

Η Σάντνες μετά από 13 ματς βρίσκεται στην 10η θέση με 17 βαθμούς, κάπου στην μέση ουσιαστικά από τις ομάδες που θα παίξουν στα μπαράζ ανόδου και από την επικίνδυνη ζώνη. Έχοντας αρκετά σκαμπανεβάσματα ακόμα στην απόδοση της δύσκολα θα μπορέσει για πιο ψηλά αλλά από την άλλη άλλο τόσο δύσκολα θα κινδυνεύσει. Την προηγούμενη αγωνιστική αντιμετώπισε την πρωτοπόρο Άλεσουντ εκτός έδρας αλλά δεν μπόρεσε να προβάλει ιδιαίτερη αντίσταση και τελικά ηττήθηκε με 3-1. Μάλιστα θα μπορούσε με βάση της ευκαιρίες των γηπεδούχων να χάσει με ακόμα μεγαλύτερο σκορ. Το παράδοξο είναι πως εντός έδρας ναι μεν σκοράρει με ευκολία αλλά από την άλλη δυσκολεύεται να πάρει το τρίποντο έχοντας στα τελευταία 4 εντός 3 ήττες.

Η Ούλενσακερ μετά από 13 ματς βρίσκεται στην 7η θέση με 20 βαθμούς και μόλις στο μείον 2 από την πρώτη εξάδα που οδηγεί στα πλέι οφ ανόδου. Διαθέτει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας αλλά και τις καλύτερες έδρες αλλά η αδυναμία της εκτός να πάρει βαθμούς είναι το χαρακτηριστικό της μέχρι τώρα πορεία της. Την περασμένη εβδομάδα πέτυχε μια ακόμα εντός έδρας νίκη, επί της KFUM Όσλο με 4-2. Παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στο σκορ 28΄, αντέδρασε και ήταν καταιγιστική μέχρι της αρχές της επανάληψης όπου και είχε σκοράρει 4 φορές "καθαρίζοντας" στην ουσία το παιχνίδι.

Παράξενο ματς καθώς από την μια η γηπεδούχος Σάντνες που δυσκολεύεται εντός να νικήσει και από την άλλη η Ουλενσάκερ που εκτός είναι η χειρότερη ομάδα της πρώτης οκτάδας! Κοινό τους χαρακτηριστικό η ευκολία με την οποία δέχονται τέρμα αλλά με την ίδια και μεγαλύτερη ευκαιρία βρίσκουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Η επιλογή του να ποντάρουμε στα γκολ είναι η εύκολη λύση για την μεταξύ τους αναμέτρηση!

Πρόταση : Σάντνες - Ουλενσάκερ OVER 3,5 γκολ

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

PANATHA1908

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)