Select your timezone:
Select
2019/07/22 16:59 bet title Over (Total - Away 1.5) @150 10/10
 

Για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος Σουηδίας η Κάλμαρ υποδέχεται την Τζουργκάρντεν.

Συνεχίζει να προβληματίζει η Κάλμαρ καθώς για ένα ακόμα παιχνίδι, την περασμένη αγωνιστική, έμεινε μακριά από την νίκη. Ήττα με 3-1 στην έδρα της Εσκιλστούνα μετά από κακή εμφάνιση πληρώνοντας τα πολλά αμυντικά της λάθη.Βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ από τα αποδυτήρια ενώ λίγο πριν την συμπλήρωση του ημιώρου έγινε το 2-0. Στην επανάληψη μείωσε σε 2-1 αλλά λίγα λεπτά αργότερα με ένα ακόμα λάθος της άμυνας δέχθηκε το 3-1 που ήταν και το τελικό σκορ. Αυτή ήταν η πέμπτη της ήττα στα τελευταία 7 ματς, στα άλλα 2 ήρθε ισοπαλία, με αποτέλεσμα να παραμένει χαμηλά στην βαθμολογία και συγκεκριμένα στην 13η θέση με 13 βαθμούς.

Η Τζουργκάρντεν κάνει πολύ καλή πορεία και βρίσκεται κοντά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας κάνοντας κρυφά όνειρα ακόμα και για τον τίτλο. Με την ίδια να έχει 15 ματς, έναντι 17 της πρώτης δυάδας, βρίσκεται στην 4η θέση με 29 βαθμούς και θέλει απόψε την νίκη για να ανέβει στην τριάδα και να μειώσει και την διαφορά από την κορυφή. Στο ντέρμπι τίτλου της περασμένης εβδομάδας με την Μάλμε αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 σε ένα ματς που κυριάρχησε η δύναμη και με τις δύο ομάδες να έχουν περισσότερο το μυαλό τους να μην χάσουν από το να κερδίσουν το ματς.

Αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που θέλουν την νίκη για διαφορετικούς λόγους. Η Κάλμαρ για να ανασάνει βαθμολογικά και να επανέλθει και η ηρεμία στις τάξεις του συλλόγου και η Τζουργκάντεν για να μπει για τα καλά στο κόλπο για τον τίτλο. Οι γηπεδούχοι σκοράρουν πλέον με μεγάλη δυσκολία και είναι ένα θέμα το πώς θα τα καταφέρουν σήμερα κόντρα σε μια από τις καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος, αντίθετα με τους φιλοξενούμενους που μπορεί να μην εντυπωσιάζουν αλλά είναι πολύ αποτελεσματικοί.

Πρόταση : Τζουργκάρντεν OVER 1,5 γκολ

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

PANATHA1908

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)