Select your timezone:
Select
2019/07/22 17:50 bet title Over (Total - Home 3.5) @400 10/10
 

Για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος Σουηδίας η Χάμαρμπι θα υποδεχτεί την Έλφσμποργκ.

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για την ομάδα της Χάμαρμπι την περασμένη εβδομάδα καθώς επικράτησε της Σούντσβαλ με 3-2. Βρέθηκε μπροστά στο σκορ στο 30΄αλλά δεν το χάρηκε πολύ καθώς ελάχιστα μετά δέχθηκε την ισοφάριση , πριν πάνε οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια πήρε εκ νέου το προβάδισμα. Στο δεύτερο μέρος δέχεται εκ νέου την ισοφάριση στο 59΄, για να αντιδράσει και να πιέσει μέχρι το τέλος την αντίπαλο της για το γκολ της νίκης και τελικά ελάχιστα πριν την λήξη να σκοράρει και να παίρνει το τρίποντο. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη της που την ανέβασε στην 7η θέση της βαθμολογίας με 25 βαθμούς και θέλει απόψε ακόμα μια για να πλησιάσει την τριάδα που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η Έλφσμποργκ για ακόμα ένα ματς έμεινε μακριά απο τον καλό της εαυτό του και ηττήθηκε εκτός από την ΑΙΚ με 3-0. Ουσιαστικά δεν μπήκε ποτέ στο ματς καθώς έμεινε πίσω στο σκορ από το 24΄ενώ στο 39΄ δέχτηκε και δεύτερο τέρμα. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι συνέχισαν με τον ίδιο επιθετικό ρυθμό και μόνο με την επίτευξη του τρίτου τέρματος στο 65΄έριξαν στροφές κατάφερε να δημιουργήσει 2-3 καλές στιγμές χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει. Αυτό ήταν το 6ο ματς που μένει χωρίς νίκη, με 3 ισοπαλίες και 3 ήττες, που την κρατάνε χαμηλά στην βαθμολογία και συγκεκριμένα στην 10η θέση με 18 βαθμούς.

Μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης η Χάμαρμπι καθώς και καλύτερη ομάδα είναι αλλά και πετυχαίνει την Έλφσμποργκ σε κακό φεγγάρι. Οι γηπεδούχοι στα τελευταία ματς σκοράρουν με μεγάλη ευκολία με χαρακτηριστικό πως στο πρόσφατο με την Σούντσβαλ σκόραραν τα 3 της γκολ 3 διαφορετικοί παίχτες. Έτσι αξίζει στην σημερινή αναμέτρηση να ρισκάρουμε πως θα συνεχίσει το επιθετικό της οίστρο ποντάροντας να σκοράρει αρκετά τέρματα.

Πρόταση : Χάμαρμπι OVER 3,5 γκολ

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

PANATHA1908

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)