Select your timezone:
Select
2019/07/23 08:54 bet title Home/Over (Result/Total Goals 2.5) @137 10/10
 

Πρώτη αναμέτρηση για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League ανάμεσα στην Αϊντχόφεν και την Βασιλεία.Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στον 3ο προκριματικό γύρο την Λίντσερ. Η ομάδα που θα αποκλειστεί θα παίξει στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ με τον νικητή του ζευγαριού Χάουγκεσουντ – Στουρμ Γκρατς.

Δεν μπόρεσε να διατηρήσει τα σκήπτρα της στην Ολλανδία η Αιντχόφεν, καθώς τα τρομερά μωρά του Άγιαξ επέστρεψαν στην κορυφή του πρωταθλήματος. Τώρα ξεκινάει την χρονιά με στόχο την είσοδο στους ομίλους του Champions League, με πρώτο εμπόδιο την Βασιλεία, έχοντας αρκετές αλλαγές σε σχέση με το περσινό ρόστερ. Αυτό που σίγουρα δεν αλλάζει είναι η φιλοσοφία στην λειτουργία της ομάδας, ποντάροντας στα νιάτα και στο επιθετικό ποδόσφαιρο. Σήμερα στο πρώτο της επίσημο ματς θα ψάξει για ένα καλό σκορ που θα της δώσει προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού στην Ελβετία.

Η Βασιλεία είχε για πολλά χρόνια την πρωτοκαθεδρία την χώρα της, αλλά την τελευταία διετία βλέπει την Γιούνγκ Μπόϊς να την αφήνει δεύτερη και μάλιστα και με μεγάλη διαφορά πόντων. Έτσι αναζητά ένα νέο ξεκίνημα, ποντάροντας στις βάσεις που έριξε από τα μέσα της περσινής χρονιάς, κρατώντας τον βασικό κορμό που στο τέλος της σεζόν κατέκτησε το κύπελλο Ελβετίας. Θετικά ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα, καθώς στην πρεμιέρα συνέτριψε την Σιόν εκτός έδρας με 4-1. Απόψε, στην πάντα δύσκολη έδρα της Αϊντχόφεν, θα αναζητήσει ένα καλό σκορ για να έχει ελπίδες πρόκρισης στην ρεβάνς την επόμενη εβδομάδα.

Η Αϊντχόφεν είναι το φαβορί της αναμέτρησης, αλλά υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό όσον αφορά την ετοιμότητα της και την ομοιογένεια της, μετά τις πολλές αλλαγές στο ρόστερ της. Η Βασιλεία από την πλευρά της, υπερτερεί και στις δύο αυτές κατηγορίες, καθώς έχει ξεκινήσει τα επίσημα ματς, και θεωρητικά είναι έτοιμη ομάδα από την περσινή σεζόν. Θα ποντάρω στην έδρα αλλά μιας και οι δύο ομάδες είναι φουλ επιθετικές ομάδες είναι επιθετικές θα το συνδυάσω με τα πολλά γκολ.

Πρόταση : Αϊντχόφεν - Βασιλεία 1 & OVER 2,5 γκολ

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

PANATHA1908

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)