Select your timezone:
Select
2019/07/25 18:56 bet title Home/Over (Result/Total Goals 2.5) @150 10/10
 

Πρώτο ματς για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League ανάμεσα στην Αλκμάαρ και την Χάκεν. Θα ακολουθήσει ρεβάνς την ερχόμενη εβδομάδα στην Σουηδία. Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση τη Μαριούπολ (Ουκρανία).

Η Αλκμάαρ μετά από μια χρονιά στην Ολλανδία χωρίς πολλές συγκινήσεις τερμάτισε στην 4η θέση και εξασφάλισε την συμμετοχή της στα προκριματικά του Europa League. Ήταν πίσω από τις 3 μεγάλους της Ολλανδίας από την αρχή της χρονιάς και δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση να φανεί απειλητική και να μπει σφήνα ανάμεσα τους αλλά δεν κινδύνεψε σοβαρά από τις υπόλοιπες ομάδες ώστε να αγχωθεί για την 4η θέση. Τώρα έχει μπροστά της την πρόκληση για επιστροφή τους ομίλους του Europa μετά από απουσία 2 χρόνων αρχής γενομένης απο την σημερινή αναμέτρηση. Στόχος της ενα σκορ ασφαλείας που θα της δώσει το προβάδισμα για την πρόκριση ενόψει της ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας στην Σουηδία. Στα αρνητικά το γεγονός πως δεν έχει επίσημα ματς στα πόδια της καθώς το πρωτάθλημα Ολλανδίας δεν έχει ξεκινήσει ακόμα.

Η Χάκεν εξασφάλισε την συμμετοχή της στον δεύτερο προκριματικό γύρο χάρη στην περσινή κατάκτηση του κυπέλλου Σουηδίας. Έτσι επιβεβαίωσε την άνοδο της την τελευταία δεκαετία διάστημα στο οποίο έχει κερδίσει αρκετές φορές ευρωπαϊκό εισιτήριο. Τώρα με αντίπαλο την Αλκμάαρ χωρίς να είναι το φαβορί του ζευγαριού θα πάει για την πρόκριση χωρίς άγχος, έχοντας το πλεονέκτημα έχει πλήρη αγωνιστική ετοιμότητα καθώς είναι σε εξέλιξη το εγχώριο πρωτάθλημα. Εκεί μετά από 16 αγωνιστικές βρίσκεται στην 4η θέση με 30 βαθμούς, στο μείον 6 από την πρώτη Μάλμε.

Η Αλμάαρ παρά το γεγονός πως δεν έχει ματς στα πόδια της είναι το φαβορί της αναμέτρησης. Το γεγονός πώς στην έδρα της είναι πάντα δυνατή και δίνει και γρήγορο ρυθμό στα παιχνίδια της μπορεί να πάρει το ματς σε συνδυασμό τα πολλά γκολ. Δεν αποκλείω σε αυτό να βοηθήσει και η Χάκεν καθώς βρίσκεται σε φουλ ρυθμό.

Πρόταση : Αλκμάαρ - Χάκεν 1 & OVER 2,5 γκολ

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

PANATHA1908

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)