Select your timezone:
Select
2019/07/25 19:53 bet title Piast Gliwice/Piast Gliwice (HT/FT Double) @2.500 10/10
 

Ακόμη μία επιλογή απο τα 40 σημερινά ματς του Γιουρόπα λίγκ και πιστύω οτι και αυτή η επιλογή είναι μία απο τις καλύτερες του σημερινού προγράμματος . Αντίπαλες στο ματς αυτό ομάδες , είναι η Πιάστ Γκίβιτσε απο την Πολωνία και η Ρίγα FC , απο την Λετονία . Οι δύο ομάδες έφτασαν εδώ και στα προκριματικά του γιουρόπα Λίγκ , προερχόμενες απο τα ματς του Τσάμπιονς Λίγκ και οι οποίες μάλιστα αποκλείστηκαν και οι δύο ! Η μεν Πιάστ Γκλίβιτσε , αποκλείστηκε απο την Μπάτε Μπορίσοφ , η οποία ενω στο εκτός έδρας ματς κατάφερε και πήρε το ισόπαλο αποτελεσμα , με σκορ 1-1 , στην συνέχεια και στην έδρα της , δεν κατάφερε να πάρει το ματς και την πρόκριση , παρά έχασε μάλιστα , με σκορ 1-2 και αποκλείστηκε . Έφτασε λοιπόν και πάλι , με το σύστημα της ΟΥΕΦΑ , να διεκδικεί άλλη μία πρόκριση , αυτή την φορά για το Γιουρόπα Λίγκ και με αντίπαλο την Ρίγα .
Η Ρίγα που και αυτή με την σειρά της αγωνίστηκε στο πρώτο προκριματικό γυρο του Τσάμπιονς Λίγκ , έπαιξε με την Ιρλανδική Νταντάλκ και με δύο αγώνες άοσμους , άνοστους και ανουσιους , με τα δύο ματς να λήγουν χωρίς γκολ ! , τελικά και στο δεύτερο ματς , που έγινε στην έδρα της , στην Ρίγα , που και αυτό έληξε χωρίς γκολ , ουτε στην κανονική διάρκεια , ούτε στην παράταση !! τελικά στην διαδικασία των πέναλτι , η Ντάνταλκ κατάφερε να πάρει την πρόκριση , με 4-5 και η μεν Ντανταλκ συνέχισε στο Τσάμπιονς Λίγκ , η δε Ρίγα βρίσκεται σήμερα εδώ και θα παίξει για την πρόκριση της στο Γιουρόπα Λίγκ .
Το δίς εξαμαρτείν ουκ αντρός σοφού εστί, έλεγαν οι δικοί μας αρχαίοι πρόγονοι , ελπίζω το ίδιο να σκέφτονται και οι άνθρωποι της Πιάστ Γκλίβιτσε και να μην την πατήσουν όπως στο ματς με την Μπάτε Μπορίσοφ και να κάνουν μία νίκη στην έδρα τους , ειδικά απο το πρώτο ημίχρονο και να έχουν το πάνω χέρι για την συνέχεια .

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

toptip

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)