Select your timezone:
Select
2019/07/27 18:14 bet title Over (Goals Over/Under 3.5) @125 10/10
 

Για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος Ελβετίας η Βασιλεία υποδέχεται την Σεντ Γκάλεν.

Εντυπωσιακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα για την Βασιλεία στην προσπάθεια της να επιστροφή στην κορυφή μετά από 2 χρόνια. Στην πρεμιέρα συνέτριψε την Σιον εκτός έδρας με 4-1 σε ένα ματς που προηγήθηκε στο 22΄ αλλά οι γηπεδούχοι λίγα λεπτά αργότερα ισοφάρισαν με το σκορ να μην αλλάζει ως το τέλος του ημιχρόνου. Στην επανάληψη η Βασιλεια ήταν πολύ αποτελεσματική και εκμεταλλευόμενη τα πολλά αμυντικά λάθη των γηπεδούχων σκόραρε άλλες 3 φορές για να φτάσει σε μια εύκολη επικράτηση. Μεσοβδόμαδα για το πρώτο ματς του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League ηττήθηκε μετά από ένα συγκλονιστικό ματς ηττήθηκε στην Ολλανδία από την Αϊντχόφεν με 3-2. Έχασε πάντως μεγάλη ευκαιρία για καλύτερο αποτέλεσμα καθώς μέχρι το 87΄ήταν μπροστά στο σκορ με 2-1 αλλά οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο στα τελευταία λεπτά να γυρίσουν το ματς. Πλέον στην ρεβάνς τις ερχόμενης Τρίτης θα αναζητήσει την νίκη που θα της δώσει την πρόκριση στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Η Σεντ Γκάλεν δεν τα κατάφερε στην πρεμιέρα να ξεκινήσει θετικά το πρωτάθλημα καθώς ηττήθηκε εντός έδρας από την Λουκέρνη με 2-0. Σκορ που την αδικεί αφού ειδικά στο πρώτο μέρος ήταν καλύτερη και έχασε ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, στην επανάληψη όμως η Λουκέρνη ισορρόπησε το ματς και τελικά με 2 γκολ στα τελευταία λεπτά πήρε το πρώτο της τρίποντο. Σήμερα σε ένα ακόμα πιο δύσκολο ματς θέλει να επαναλάβει τον περσινό της θρίαμβο όπου έφυγε με τους 3 βαθμούς της νίκης ξέροντας βέβαια πως δεν θα έχει εύκολο έργο.

Η Βασιλεία έχει ξεκινήσει θετικά την σαιζόν και παρά το γεγονός πως έχει την ερχόμενη Τρίτη περιμένω να μπει δυνατά στην σημερινή αναμέτρηση για να καθαρίσει το ματς από νωρίς. Η Σεντ Γκαλεν από την πλευρά της ψάχνει αντίδραση από την ήττα της πρεμιέρας και θα αναζητήσει ένα θετικό αποτέλεσμα , όπως άλλωστε έχει πάρει αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια. Θεωρώ πως θα δούμε ματς με πολλές φάσεις και γκολ.

Πρόταση : Βασιλεία - Σεντ Γκάλεν OVER 3,5 γκολ

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

PANATHA1908

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)