Select your timezone:
Select
2019/07/28 11:30 bet title Away/Yes (Results/Both Teams To Score) @350 10/10
 

Για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Δανίας η Χόμπρο υποδέχεται την Ράντερς.

Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για την Χόμπρο καθώς μετά από την πρώτη της πρεμιέρας , το ίδιο αποτέλεσμα έφερε και την περασμένη εβδομάδα στην έδρα της Έσμπιεργκ. Αποτέλεσμα που μόνο δυσαρεστημένη δεν την αφήνει σύμφωνα με την εξέλιξη του ματς. Παρουσίασε μέτρια εικόνα, είδε της αντίπαλο της να κάνει αρκετές ευκαιρίες είτε πριν το γκολ της στο 40΄είτε μετά και αφού γλύτωσε αρκετές φορές με ένα γκολ στις καθυστερήσεις του ματς ισοφάρισε και έκλεψε τον βαθμό της ισοπαλίας. Θετικό το γεγονός πως απέφυγε την ήττα αλλά σίγουρα υπάρχει προβληματισμός και για την απόδοση της ομάδας αλλά και για τα πολλά οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν και θα αναγκαστεί να πουλήσει βασικούς παίχτες της σε μια χρονιά που πέφτουν 3 ομάδες έναντι 2 των προηγούμενων ετών.

Η Ράντερς μετά από ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι αναδείχθηκε ισοπαλία 2-2 στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπρόντμπι. Αυτή ήταν που άνοιξε πρώτη το σκορ το 8΄αλλά δευτερόλεπτα μετά δέχθηκε την ισοφάριση. Στην συνέχεια προσπάθησαν οι δύο ομάδες να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και με εκατέρωθεν ευκαιρίες να πάρουν το προβάδισμα αλλά χωρίς αποτέλεσμα μέχρι τα τελευταία λεπτά του ματς που είχαμε συγκλονιστικό φινάλε. Στο 90+2΄οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα για μια σπουδαία νίκη αλλά η Ράντερς δεν ε΄χει πει την τελευταία της λέξη καθώς στο 90+5΄ πέτυχαν την ισοφάριση παίρνοντας τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα! Βαθμός κυρίως ψυχολογίας καθώς κανείς δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένος με το ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα και σίγουρα θα την βοηθήσει στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που θα ψάξουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Η Χόμπρο ναι μεν δεν έχει χάσει ακόμα αλλά δεν πείθει με τις εμφανίσεις της. Η Ράντερς από την πλευρά της στάθηκε άτυχη στα δύο πρώτα ματς αλλά σίγουρα θα έχει καλύτερη συνέχεια στο πρωτάθλημα καθώς έχει αρκετά καλό ρόστερ.

Πρόταση :Χόμπρο -Ράντερς GG & 2

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

PANATHA1908

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)