Select your timezone:
Select

KA Akureyri v Hafnarfjordur

07/28 20:00 toptip -10.00
2019/07/28 18:41 (Match Winner) @2.200 10/10
 

Καλησπέρα στην παρέα του prognostika.net και σε όλους τους πιστούς και καλούς φίλους του στοιχήματος γενικότερα . Αν και καλοκαίρι , ακόμη μερικοί δεν έχουν πάει διακοπές και βρίσκονται κλεισμένοι στις πόλεις , να σκάνε απο αυτή την αφόρητη ζέστη ! Ειδικά εχθές και σήμερα , το θερμόμετρο έχει ξεπεράσει τους 35 βαθμούς Κελσίου , σε μερικές περιοχές μάλιστα , να έχει ακουμπήσει τους 40 !! Τα κλιματιστικά έχουν πάρει > , για να μας δροσίσουν . Αυτό δεν συμβαίνει φυσικά στην Ισλανδία , εκεί που οι θερμοκρασίες είναι πολύ πιό χαμηλές από τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης .

Η θερμοκρασία αυτή την στιγμή , σε αυτή την χώρα είναι στους 15 βαθμούς Κελσίου και η διαφορά με εδώ , είναι στους 20 βαθμούς 😡
Στο ματς που έχω επιλέξει όμως , η θερμοκρασία , θα είναι αρκετά υψηλότερη και θα > το γήπεδο 😡 Αντίπαλοι σε αυτό το ματς θα είναι η ΚΑ Ακουρέιρι , κόντρα στην Χαφνάρφιορντουρ . Σε πιο περασμένα χρόνια θα λέγαμε ότι παίζει ο Δαυίδ με τον Γολιάθ . Η διαφορά των δύο αντιπάλων είναι τεράστια ακόμη και σήμερα . Η ΚΑ Ακουρέιρι δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να συγκριθεί με την Χαφνάφιορντουρ , σε κανένα επίπεδο . Η μία είναι ομάδα μικρής εμβέλειας , με στόχο την παραμονή της για ακόμη μία χρονιά στην κατηγορία , η δε Χαφνάρφιορντουρ είναι ομάδα που έχει στόχο κάθε χρόνο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και άλλων τίτλων . Είναι η ομάδα που τα τελευταία χρόνια , έχει κατακτήσει τα περισσότερα πρωταθλήματα και σχεδόν κάθε χρόνο βρίσκεται στα πρώτα Ευρωπαϊκά ματς .
Στην βαθμολογία , η ΚΑ Ακουρέιρι , έχει 13 βαθμούς και είναι στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας , μία θέση που αν τερματίσει εκεί , θα βρεθεί στην επόμενη κατηγορία , στα τελευταία 6 ματς που έδωσε , έχει μία νίκη , μία ισοπαλία και 4 ήττες .
Η Χαφνάρφιορντουρ απο την άλλη , έχει 19 βαθμούς , βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας , η διαφορά με την τρίτη Ακράνες , είναι 3 βαθμοί και με την δεύτερη Μπρέινταμπλικ είναι στους 4 βαθμούς , διαφορές που μπορούν να καλυφθούν σχετικά εύκολα .
Βλέποντας και την απόδοση στο διπλό να φτάνει το 2,20 , μου δίνει ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο , στο να ποντάρω στο διπλό ! Αυτή η απόδοση για νίκη της Χαφνάρφιορντουρ δεν θα υπήρχε και σίγουρα αυτοί που δημιουργούν τις αποδόσεις , έχουν κάνει λάθος κατά την γνώμη μου .

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

toptip

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)