Select your timezone:
Select
2019/07/30 17:29 bet title Yes (Both Teams To Score) @110 10/10
 

Επαναληπτικός αγώνας για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League ανάμεσα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ και την Κλουζ. Στο πρώτο ματς επικράτησε η Ρουμανική ομάδα με 1-0, σε περίπτωση ίδιου αποτελέσματος θα ακολουθήσει παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. *Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει το νικητή του Σέλτικ – Νόμε Κάλιου. Η ομάδα που θα αποκλειστεί θα αντιμετωπίσει στο Γιουρόπα το νικητή του Τρε Πένε – Σούντουβα.

Στο πρώτο ματς η Μακάμπι δεν ήταν καλή με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 1-0. Σκορ μάλιστα που σύμφωνα με την εξέλιξη του ματς πρέπει να την αφήσει ικανοποιημένη καθώς η γηπεδούχος Κλουζ πέρα από το γκολ στο 22΄, έχασαν πολλές ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα! Πλέον σήμερα θα αναζητήσει την ανατροπή για να πάρει την πρόκριση καθώς χρειάζεται νίκη με τουλάχιστον 2 γκολ διαφορά. Ενδεχόμενος πάντως αποκλεισμός θα προκαλέσει αρκετή γκρίνια καθώς ήδη το κλίμα είναι τεταμένο σύμφωνα στο εσωτερικό της ομάδας όπως αναφέρει ο τοπικός τύπος.

Πολύ καλή η Κλουζ στο πρώτο ματς, πήρε την νίκη και το προβάδισμα πρόκρισης αλλά υπάρχει και απογοήτευση καθώς έχασε την ευκαιρία και για μεγαλύτερη σε έκταση νίκη με βάση της ευκαιρίες που έκανε. Έστω και έτσι πάει απόψε για δύο αποτελέσματα ενώ ξέρει πως αν σκοράρει θα κάνει το έργο της ακόμα πιο εύκολο. Το Σάββατο στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Ρουμανίας επιβλήθηκε της Ντιναμό Βουκουρεστίου με 1-0 παρά το γεγονός πως αγωνίστηκε με πάρα πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα της.

Η Μακάμπι μέσα στην γενικότερη γκρίνια και τα εσωτερικά προβλήματα θα πρέπει απόψε να αναζητήσει νίκη με 2 γκολ διαφορά για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Δεν θα έχει εύκολο έργο καθώς η Κλουζ έδειξε στο πρώτο ματς πως είναι σε καλύτερη κατάσταση έχοντας στα υπέρ της πως είναι πιο έτοιμη αγωνιστικά καθώς έχει επίσημα ματς στα πόδια της. Περιμένω αμφίρροπη αναμέτρηση με γκολ εκατέρωθεν για τις δύο ομάδες.

Πρόταση : Μακάμπι - Κλουζ GG

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

PANATHA1908

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)