Select your timezone:
Select
2019/07/30 17:29 bet title Over (Goals Over/Under 3.5) @125 10/10
 

Επαναληπτικός για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League ανάμεσα στην Βασιλεία και την Αϊντχόφεν. Στο πρώτο ματς επικράτησε η Ολλανδική ομάδα με 3-2, σε περίπτωση ίδιου αποτελέσματος θα ακολουθήσει παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

Η Βασιλεία στο πρώτο ματς στην Ολλανδία έφτασε μια ανάσα από την νίκη αλλά δεν τα κατάφερε και έχασε την ευκαιρία για ένα σπουδαίο αποτέλεσμα. Ηττήθηκε με 3-2 παρά το γεγονός πως μέχρι το 88΄κέρδιζε με 2-1 , καθώς στα τελευταία λεπτά έχασε την συγκέντρωση της και δέχτηκε 2 τέρματα. Πλέον απόψε θέλει την νίκη με 2 γκολ διαφορά η με ένα αλλά με μικρό σκορ για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Στο πρωτάθλημα Ελβετίας υπέστη ήττα σοκ το Σάββατο στην έδρα της από την Σεντ Γκάλεν με 2-1 έχοντας πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα της για να ξεκουράσει βασικά στελέχη ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Γλυκόπικρη γεύση άφησε το αποτέλεσμα του πρώτου ματς για την Αϊντχόφεν καθώς ναι μεν το 3-2 είναι πολύ εύθραυστο στην ρεβάνς αλλά από την άλλη όταν χάνεις στο 88΄και γυρίζεις το ματς τότε σίγουρα μπορείς να ελπίζεις σε πρόκριση. Έτσι απόψε θα αναζητήσει τουλάχιστον την ισοπαλία για να πάρει την πρόκριση αρκεί βέβαια να μην κάνει τα ίδια αμυντικά λάθη του πρώτου ματς. Το Σάββατο έδωσε το πρώτο της επίσημο ματς καθώς για το Ολλανδικό Σούπερ Καπ αντιμετώπισε τον πρωταθλητή Άγιαξ όπου και ηττήθηκε με 2-0. Έκανε πάντως αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα της έχοντας το μυαλό της στην σημερινή αναμέτρηση.

Το σκορ του πρώτου αγώνα αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς ανάμεσα στις δυο ομάδες. Η Βασιλεία έδειξε στο πρώτο ματς πολύ ανταγωνιστική αλλά στα τελευταία λεπτά «φοβήθηκε» να κερδίσει. Η Αϊντχόφεν από την πλευρά της μετά το σκορ του πρώτου ματς ξέρει πως έχει την πολυτέλεια για 2 αποτελέσματα. Περιμένω μεγάλη μάχη, το γεγονός πως σκοράρουν με μεγάλη ευκολία αλλά αμυντικά δέχονται εξίσου εύκολα τέρμα μας οδηγεί να ποντάρουμε στα πολλά γκολ στην σημερινή αναμέτρηση.

Πρόταση : Βασιλεία – Αιντχόφεν OVER 3,5 γκολ

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

PANATHA1908

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)