Select your timezone:
Select
2019/07/31 17:46 bet title Home/Yes (Results/Both Teams To Score) @333 10/10
 

Επαναληπτικό ματς για τον δεύτερο γύρου των προκριματικών του Champions League ανάμεσα στην Ρόζενμποργκ και την Μπάτε Μπορίσοφ. Στο πρώτο ματς η ομάδα της Λευκορωσίας νίκησε με 2-1, σε περίπτωση ίδιου αποτελέσματος θα ακολουθήσει παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο τη νικήτρια του Μάριμπορ-ΑΪΚ. Ο ηττημένος θα αντιμετωπίσει στο Europa League τη Σαράγεβο.

Το πάλεψε η Ρόζενμποργκ στο πρώτο ματς αλλά τελικά ηττήθηκε με 2-1, σκορ όμως που δεν είναι δύσκολο να ανατραπεί στην σημερινή ρεβάνς. Έμεινε πίσω στο σκορ από το πρώτο πεντάλεπτο , ισοφάρισε στο 25΄ αλλά στις αρχές της επανάληψης έμεινε εκ νέου πίσω στο σκορ με 2-1. Στην συνέχεια παρά το γεγονός πως έχασε ευκαιρίες δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση. Στο πρωτάθλημα Νορβηγίας μετά από 15 αγωνιστικές βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 24 βαθμούς, στο μείον 9 από την πρώτη Μόλντε πληρώνοντας το άσχημο ξεκίνημα της. Αυτό το Σαββατοκύριακο δεν αγωνίστηκε ώστε να προετοιμαστεί καλύτερα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Η Μπάτε κατάφερε στο πρώτο ματς να πάρει την νίκη και έχει πλέον ένα ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης. Βέβαια με την εξέλιξη του παιχνιδιού θα πρέπει να αισθάνεται και τυχερή καθώς στο δεύτερο μέρος κινδύνεψε αρκετές φορές με ισοφάριση. Έχει πάντως την εμπειρία να διαφυλάξει το αποτέλεσμα καθώς τα τελευταία χρόνια συμμετέχει συχνά σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Στο πρωτάθλημα Λευκορωσίας , το οποίο έχει διακοπή αυτή την εποχή, βρίσκεται στην 2η θέση με 37 βαθμούς , στο μείον 2 από την πρώτη Ντιναμό Μπρεστ.

Η Ρόζενμποργκ έδειξε στο πρώτο ματς πως άξιζε καλύτερο αποτέλεσμα ενώ γενικότερα με την πάροδο του χρόνου ανεβαίνει αγωνιστικά. Η Μπάτε από την πλευρά της υπερτερεί σε εμπειρία. Θεωρώ πως οι Νορβηγοί έχουν τον πρώτο λόγο για την νίκη αλλά αμυντικά δύσκολα θα κρατήσει το μηδέν.

Πρόταση : Ρόζενμποργκ – Μπάτε 1 & GG

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

PANATHA1908

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)