Select your timezone:
Select
2019/07/31 17:46 bet title Home/Yes (Results/Both Teams To Score) @350 10/10
 

Επαναληπτικός για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League ανάμεσα στην ΑΙΚ και την Μάριμπορ. Στο πρώτο ματς επιβλήθηκε η Μάριμπορ με 2-1, σε περίπτωση ίδιου αποτελέσματος θα ακολουθήσει παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση το νικητή του Μπάτε (Λευκορωσία) – Ρόζενμποργκ (Νορβηγία). Ο ηττημένος θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση (Γιουρόπα Λιγκ) τον νικητή του ζευγαριού Παρτιζάνι (Αλβανία) – Σέριφ Τίρασπολ (Μολδαβία).

Η ΑΙΚ στο πρώτο ματς μπορεί μεν να έχασε με 2-1 αλλά σίγουρα θα αισθάνεται και ικανοποιημένη καθώς με βάση την εικόνα του ματς θα μπορούσε να είχε δεχτεί περισσότερα τέρματα. Πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο είχε μείνει πίσω στο σκορ, ισοφάρισε στο 28΄αλλά δεν το κράτησε για πολύ καθώς λίγα λεπτά μετά οι Σλοβένοι πέρασαν και πάλι μπροστά στο σκορ. Στο δεύτερο μέρος με σύμμαχο και την τύχη κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της παρά τις πολλές φάσεις που δέχτηκε και έτσι γνώρισε ήττα με τις μικρότερες συνέπειες. Στο εγχώριο πρωτάθλημα αναμένεται να δώσει μεγάλη μάχη για τον τίτλο καθώς μετά από 17 αγωνιστικές ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με την Μάλμε με 37 βαθμούς.

Η Μάριμπορ είχε την ευκαιρία στο πρώτο ματς για νίκη με μεγαλύτερο σκορ αλλά πλήρωσε την αστοχία της στις πολλές ευκαιρίες που έκανε ειδικά στο δεύτερο μέρος. Έστω και έτσι όμως πήρε μια σημαντική νίκη και έχει πλέον ένα ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης, αρκεί απόψε να μην χάσει για να είναι αυτή που θα πάει και στον επόμενο γύρο. Στο πρωτάθλημα Σλοβενίας έχει μέτριο ξεκίνημα καθώς στις 3 πρώτες αγωνιστικές παραμένει χωρίς νίκη , την Κυριακή παραχώρησε ισοπαλία χωρίς τέρματα στην Ολίμπια.

Η ΑΙΚ είναι πάντα δυνατή στην έδρα της ενώ γενικότερα είναι σε καλή κατάσταση και έχει απόψε τον πρώτο λόγο για την νίκη. Η Μάριμπορ από την πλευρά της ξέρει πως μόνο αν σκοράρει θα έχει ουσιαστικές ελπίδες πρόκρισης.

Πρόταση : ΑΙΚ - Μάριμπορ 1 & GG

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

PANATHA1908

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)