Select your timezone:
Select
2019/07/31 18:30 bet title Over (Total - Home 2.5) @350 10/10
 

Ρεβάνς για τον δεύτερο προκριματικό γύρου του Champions League και η ΑΙΚ θα φιλοξενήσει την Μάριμπορ.

Η ΑΙΚ στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την Αραράτ από την Αρμενία, στο πρώτο ματς έχασε με 2-1 στην ρεβάνς όμως ανέτρεψε την κατάσταση και με το 3-1 πήρε την πρόκριση. Μια νέα ανατροπή θα αναζητήσει και απόψε μετά την ήττα της στην Σλοβενία στο πρώτο ματς με 2-1. Γλυκιά ήττα που μόνο με παράπονα δεν την αφήνει καθώς απογοήτευσε με την απόδοση της ενώ κινδύνεψε στο δεύτερο ημίχρονο σε πολλές περιπτώσεις καθώς δέχτηκε μεγάλη πίεση απο την Σλοβένικη ομάδα. Τελικά με το 2-1 , που είχε διαμορφωθεί από το πρώτο μέρος, να μην αλλάζει αναζητάει απόψε νίκη με μηδέν παθητικό ή με διαφορά 2 τερμάτων για να περάσει στην επόμενη φάση.

Η Μάριμορ δεν δυσκολεύτηκε στον προηγούμενο γύρο απέναντι στην Βαλούρ και με δύο νίκες με συνολικό σκορ 5-0 πήρε την πρόκριση για τον δεύτερο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης. Τώρα με μεγαλύτερο συντελεστή δυσκολίας καλείται να υπερασπιστεί την νίκη της με 2-1 του πρώτου ματς κόντρα στην πρωτοπόρο του Σουηδικού πρωταθλήματος. Θα μπορούσε να είχε μεγαλύτερο προβάδισμα αλλά στο δεύτερο μέρος νικήθηκε πολλές φορές από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και αρκέστηκε στο ισχνό 2-1. Πλέον απόψε πάει για να μην χάσει για να είναι αυτή που θα πάρει την πρόκριση , σε μια δύσκολη έδρα για να έχει και αντίκτυπο η μέγιστη προσοχή που έχει δώσει στην διοργάνωση, αφήνοντας για την ώρα στην άκρη το ξεκίνημα του πρωταθλήματος Σλοβενίας καθώς στα 3 πρώτα ματς έχει ισάριθμες απώλειες βαθμών.

Η ΑΙΚ με την συμπαράσταση 20.000 και πλέον οπαδών της θέλει απόψε να κάνει την ανατροπή και να πάρει μια μεγάλη πρόκριση. Η Μάριμπορ δεν έχει ακόμα σταθεροποιήσει την απόδοση της και θεωρώ δύσκολο να αντέξει στον ρυθμό των πιο έτοιμων αγωνιστικά γηπεδούχων. Περιμένω μια εύκολη επικράτηση της ΑΙΚ σκοράροντας τουλάχιστον 3 τέρματα.

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Lumpe13

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)