Select your timezone:
Select
2019/08/03 11:33 bet title Home/Under (Result/Total Goals 3.5) @140 10/10
 

Τελικός του Σούπερ Καπ της Γαλλίας ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και την Ρεν. Το ματς θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Σενζέν στην Κίνα και σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι.

Μπορεί η Παρί να κατέκτησε ένα ακόμα πρωτάθλημα αλλά ήταν ο μόνος τίτλος που κατέκτησε από τους 4 συνολικά που διεκδίκησε! Απέτυχε στις άλλες 2 εγχώριες διοργανώσεις αλλά κυρίως απέτυχε στο Champions League που αυτός είναι ο μεγάλος της πόθος από τότε που μπήκαν οι επενδυτές στην ομάδα. Παρόλα αυτά συνεχίζει ο Γερμανός Τούχελ στον πάγκο της ομάδας ενώ μεταγραφικά ενισχύθηκε χωρίς όμως να γίνει κάποια εντυπωσιακή κίνηση αλλά υπάρχει ερωτηματικό με την περίπτωση του Νειμάρ ο οποίος έχει ζητήσει μεταγραφή. Σε αυτό το κλίμα η Παρί θα αναζητήσει απόψε, κόντρα στην ομάδα που της στέρησε το Κύπελλο πριν μερικούς μήνες, το έκτο συνεχόμενο Σούπερ Καπ για να ξεκινήσει θετικά την νέα σαιζόν.

Η Ρεν από την πλευρά της μπορεί να έκανε μέτρια πορεία στο πρωτάθλημα, τερματίζοντας στην 10η θέση, αλλά η κατάκτηση του Κυπέλλου αρκούσε για να κρίνει την περσινή χρονιά επιτυχημένη! Κόντρα στην Παρί βρέθηκε να χάνει στα πρώτα λεπτά με 2-0 αλλά δεν το έβαλε κάτω, έστειλε το ματς στα πέναλτι και εκεί ολοκλήρωσε τον θρίαμβο της φτάνοντας στην πρώτη κατάκτηση ενός τροπαίου ύστερα από 38 χρόνια! Αρκετές αλλαγές στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο , θεωρητικά για την ώρα δείχνει πιο αδύναμη αλλά αναμένεται και περαιτέρω ενίσχυση μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

Η Παρί είναι το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης και θα επιδιώξει μια άνετη επικράτηση για να δείξει ποιος είναι το αφεντικό στην Γαλλία. Η Ρεν από την πλευρά της δείχνει να μην παίρνει και τόσο σοβαρά την διοργάνωση και δύσκολα θα μπορέσει απόψε να αντισταθεί στην μεγάλη της αντίπαλο. Περιμένω από την Παρί μια νίκη με πολλά γκολ.

Πρόταση : Παρί – Ρεν 1 & OVER 3,5 γκολ

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

PANATHA1908

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)