Select your timezone:
Select
2019/08/03 14:07 bet title Away/Yes (Results/Both Teams To Score) @260 10/10
 

Για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Δανίας η Σοντερίσκε θα φιλοξενήσει την Κοπεγχάγη.

Πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα για την ομάδα της Σοντερίσκε καθώς μετά από 3 αγωνιστικές παραμένει αήττητη, με 2 νίκες και 1 ισοπαλία, και βρίσκεται στην 4η θέση με 7 βαθμούς. Έτσι επιβεβαιώνει για την ώρα τις φιλοδοξίες της πριν το ξεκίνημα του πρωταθλήματος για μια θετική σαιζόν που έχει σαν στόχο την είσοδο στην εξάδα του πρωταθλήματος. Την περασμένη εβδομάδα πέτυχε σπουδαία νίκη στην έδρα της Λίνγκμπι με 3-0 σκοράροντας όλα της τα τέρματα στο δεύτερο μέρος της συνάντησης. Σήμερα θέλει , στο πιο δυνατό της τεστ, να παραμείνει αήττητη κόντρα στο μεγάλο φαβορί για τον τίτλο.

H Κοπεγχάγη είναι η πρωταθλήτρια και το δείχνει και στο ξεκίνημα της έχοντας σε 3 ματς το απόλυτο, αν και οι εμφανίσεις της δεν είναι τόσο καλές, και δείχνει πως και φέτος είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο. Τελευταίο της θύμα η Χόρσενς ,όπου και επικράτησε εκτός έδρας έστω και δύσκολα με 2-0 με γκολ που πέτυχε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Μεσοβδόμαδα διπλασίασε τις νίκες της για τα προκριματικά του Champions League κόντρα στην Νιου Σάιντς καθώς επικράτησε με 2-0, ενώ στο πρώτο ματς είχε επίσης επικρατήσει με 1-0 και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Μεγάλος της στόχος φυσικά η είσοδος στους ομίλους, με επόμενο αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα με πρώτο ματς την Τρίτη στο Βελιγράδι.

Η Σοντερίσκε έχει κάνει αξιόλογο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και μπορεί απόψε να βάλει δύσκολα στην πρωταθλήτρια. Η Κοπεγχάγη από την πλευρά της δείχνει στο ξεκίνημα να βρίσκει τρόπο να παίρνει τις νίκες ακόμα και αν δεν παίζει καλά ή αν ξεκινάει στραβά για την ίδια το ματς. Οι πρωταθλητές έχουν τις λύσεις και την ποιότητα να πάρουν μια ακόμα νίκη την φετινή σαιζόν.

Πρόταση : Σοντερίσκε - Κοπεγχάγη GG & 2

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

PANATHA1908

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)