Select your timezone:
Select
2019/08/04 17:30 bet title Away/Yes (Results/Both Teams To Score) @275 10/10
 

Για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Βελγίου η Μαουσκρόν θα φιλοξενήσει την Άντερλεχτ.

Καλύτερη πρεμιέρα δεν θα μπορούσε να περιμένει η Μουσκρόν καθώς την περασμένη εβδομάδα επικράτησε στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος επιβλήθηκε εκτός έδρας της Σεντ Τρούιντεν με 1-0. Κατάφερε να σκοράρει σε μια από τις λίγες καλές στιγμές στο πρώτο μέρος και συγκεκριμένα στο 38΄και στην συνέχεια με έμφαση στην άμυνα προσπάθησε να κρατήσει το υπέρ της σκορ. Πιέστηκε αρκετά αλλά εν τέλει άντεξε ως το τέλος και έτσι ήρθε το πρώτο της τρίποντο για την νέα σαιζόν. Αποτέλεσμα και ψυχολογίας καθώς ξεκινάει με στόχο την παραμονή στην κατηγορία ενώ διαθέτει το μικρότερο μπάτζετ του πρωταθλήματος.

Σαν να μην άλλαξε τίποτα! Η Άντερλεχτ έκλεισε απογοητευτικά την περσινή σαιζόν και το ίδιο απογοητευτικά ξεκίνησε και την φετινή! Ήττα εντός έδρας με 2-1 από την Οστάνδη παρά το γεγονός πως ξεκίνησε ιδανικά και στο πρώτο τέταρτο είχε ανοίξει το σκορ όμως λίγο αργότερα ήρθε η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους. Στην συνέχεια είχε ανούσια υπεροχή , έκανε μεν μερικές ευκαιρίες αλλά ήταν φανερό πως μετά τις αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της υστερούσε σε ετοιμότητα. Και αφού δεν μπορούσε να σκοράρει ήρθαν και τα χειρότερα στο 75΄με την Οστάνδη να παίρνει κεφάλι στο σκορ το οποίο δεν δυσκολεύτηκε να κρατήσει ως το τέλος της αναμέτρησης. Έτσι το ντεμπούτο το παίχτη - προπονητή Κομπανι δεν συνοδεύτηκε με επιτυχία και μάλλον θα χρειαστεί αρκετή δουλεία για να καταφέρει να επιτρέψει την ομάδα της Άντερλεχτ στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Η Μουσκρόν έκανε την έκπληξη της αγωνιστικής στην πρεμιέρα και θέλει απόψε ανάλογη συνέχεια. Η Άντερλεχτ από την πλευρά της μετά την εκτός προγράμματος ήττα θέλει απόψε να ρεφάρει για να μην μείνει από νωρίς πίσω από τις πρώτες θέσεις. Μπορεί να φύγει με το διπλό αλλά με τα αμυντικά προβλήματα που έδειξε στην πρεμιέρα μάλλον θα χρειαστεί πάνω από ένα γκολ για να πάρει το τρίποντο!

Πρόταση : Μουσκρόν - Άντερλεχτ GG & 2

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

PANATHA1908

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)