Select your timezone:
Select
2019/08/08 17:44 bet title Home/Under (Result/Total Goals 2.5) @275 3/10
 

Πάμε και στην δεύτερη επιλογή-πρόταση από το ματς της Νέφσκι Μπακού με αντίπαλο την Μπνέι Γιαχούντα.Φαβορί σε αυτό το πρώτο ματς δίνονται οι γηπεδούχοι,ακολουθεί επαναληπτικό στο Ισραήλ και είναι σε ισχύ το εκτός έδρας γκολ.
Οι γηπεδούχοι έχουν ήδη δύο προκρίσεις απέναντι σε Σπεράντα και Αρσεναλ Τούλα στα προκριματικά του γιουρόπα με τέσσερις νίκες και χωρίς να δεχτούν γκολ.Δείχνουν σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση,έχουν βλέψεις για τους ομίλους αφού και χρήμα υπάρχει στην ομάδα αλλά και πολύ καλό κλίμα.Χωρίς κανένα αγωνιστικό πρόβλημα στο σημερινό ματς.
Οι φιλοξενούμενοι με μοναδικό επίσημο ματς τον τελικό του σούπερ καπ της χώρας ,έχασαν με 1-0 από την Μακάμπι,χωρίς ιδιαίτερες εμπειρίες από ευρωπαικά ματς και με ρόστερ καθαρά από παίκτες της χώρας τους έχουν δύσκολο έργο απόψε.Γίνεται δυσκολότερο καθώς υπάρχουν και απουσίες σημαντικών παικτών ,Αζούζ-Βελμπούμ-Ζανέτι είναι εκτός του σημερινού αγώνα.
Καθαρό φαβορί οι γηπεδούχοι με την απόδοση του άσσου να πέφτει συνεχώς.Πάω στην επιλογή του συνδυαστικού άσσου και άντερ 2.5 γκολ καθώς περιμένω από τους φιλοξενούμενους να παίξουν πολύ κλειστά προσπαθώντας να μην ανοίξει το σκορ,χωρίς όμως να γλιτώσουν την ήττα.Ματς στο 2-0 βλέπω εδώ.

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

dimitris1975

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)