Select your timezone: Select
lefoot

Leeds - Barnsley

02/22 21:45
Added 2011/02/22 11:53 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title over 2.5 (over 2.5) @-118 7/10 +5.95

Tai gi pirmas mano sendieninis pasirinkimas is futbolo kur Championshipe susitinka Leeds 6 vieta su 53 taskais pries Barnsley 14 vieta su 41 taskas.

Leeds komanda kaip ir praeita sezona kovoja del patekimo i auskciausia lyga Anglijoje, uzima komanda 6 vieta, taciau ant kulnu lipa Leicester, kurie atsilieka vos 2 taskais, taciau ne apie tai. Leeds namie daug musa, puolimas veikia puikiai, per 16 susitikimu 32 ivarciai, tai vidurkis gaunasi 2 ivarciai per rungtynes, tuo tarpu gynyba neblizga, per tuos pacius 16 macu prasileido 26 ivarcius, tai i rungtynes apie 1 ivarti. Komanda pasieke gan neblogos zinios i komanda grizta saugas Sanchez Watt, kuris prisides turetu dar labiau sutvirtinti puolima, taciau negal ivis dar padeti labai svarbus gynejas Paul Connolly, tokiu budu i jo vieta statomas nepatires 22 metu gynejas E. Lichaj.

Barnsley lygos vidutiniokai, neturi ka ir bepasiulyti, greiciausiai ir liks sezono gale leneteles vidurije. Isvykoje komandai gan sunkiai sekasi rinkti taskus, o ypac zaisti gynyboje, kur per 16 susitikimu prasileide 32 ivarcius, vidutiniskai per rungtynes 2 ivarcius, imuse yra 14, aisku vidurkis net nesieke vieno ivarcio per rungtynes, taciau komanda sulauke gan geru ziniu is puoleju Garry O'Connor ir Andy Gray, kruie tikrai sustiprins puolima, taip pat grizta i rikiuote gan svarbus saugas Goran Lovre. Yra vienas zaidejas traumuotas tai saugas Hugo Colace, komandai gana svarbus, taciau manau ji puikiai turetu pakeisti sugrize zaidejai is po traumu, ir tiekiuosi is sveciu bent vieno ivarcio.

Vakar neblogai sekesi gauti ivarciu totalus, sendien tikiuosi to paties, neatmetu galimybes jog sendien gali ir vieni Leeds imusti trys ivarcius, todel man priimtinesnis toks variantas.

Sekmes.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)