Select your timezone: Select
Pikutuzas

BK Liepaja - Siauliai

03/30 16:00
Added 2022/03/29 19:49 | 0 thanks
  • Yes: 30.0%
  • No: 20.0%
  • No Opinions: 50.0%
  • Voted: 10

Pick: Siauliai (-10,5) @1.830 8/10 -8.00

ENBL. Sprendžiant iš to, kokios anksčiau būdavo linijos šitai lygai, čia turėjo būti mėnesio bet'as. Taip jau susiklostė, kad stebuklo vis dėlto nebus, nors vertės šitoje pasiūloje vis dar matau.
ENBL yra mažokai mūsuose žinoma lyga, formatas iškritus rusams ir baltarusams irgi tapo toks jau visai simbolinis, o vis dėlto rytoj bus žaidžiama dėl periodalapio į finalinio ketverto rungtynes.
Liepoja šiaip yra labai silpna team, Latvia-Estonia lygoje ji šį sezoną skendi lentelės dugne su 5 Peru ir 21 pralaimėjimu, o nuo ENBL pirmūnų Anwil gavo sutriuškinimą 61 points skirtumu (Siauliai Anwil nusileido 23 points). Tarpusavio rungtynės su kitomis komandomis irgi dėliojosi panašiais santykiais, tikslius rezultatus nesunku surasti, kam įdomu.
Visa tai reiškia, kad normaliomis sąlygomis linija, mano vertinimu, čia turėjo būti apie 30 points. Vis dėlto taip jau atsitiko, kad Siauliai anksčiau susitraumavo Bezbradica, o vakar – dar ir Elmoras. Be šių dviejų itin svarbių žaidėjų Siauliai LKL sezono tęsinys piešiasi itin niūriai. Vis dėlto tikiu, kad tokiame mače su Liepoja rezervų turi užtekti pasidengti -10,5 handicapi, nes, tarkim, mače su Tartu Ulikool (irgi panašaus į Liepoją lygio team) Siauliai taip pat vertėsi be Elmoro ir net be Staniulio (nors buvo Bezbradica), ir laimėjo 19 points skirtumu. Todėl aš smulkiai parizikuosiu ir su 21+, bet pagrinde tikėsiuosi laimėjimo bent 11 points skirtumu.
Lithuania kontoros šitos lygos paprastai nenusikopijuoja (kontorų su 20 eurų limitais neskaitau), tad šitą statymą siūlau jau šiandien ir linkiu sėkmės, jei bandysit kartu.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)