Select your timezone:
Select
2022/08/15 19:02 Croatia @460 4/10
 

Visų pirma žvilgsnis į Croatia sudetį. Kroatai turi 3 gerus NBA lygio žaidėjus(Bogda, Zubac,Šarič), turinčius svarbias roles laiminčiose NBA teamse. Mažai rinktinių gali tuo pasigirti.

Taip pat turi gerą eurolygos puolėją Hezonja, stipriausios eurolygos teams role playeri Simon (nors senas ir buvo kamuojamas traumų šį sezoną, dar vis gali duot gerų žaidio minučių), eurolygos gynėją Jaleen Smith.

Kroatai surinko stipriausią sudėtį per daug metų. Turi stiprų pagrindą, ir žaidėjai yra skirtingų pozicijų, todėl gražiai užpildo visą lineupą.

Manau jie čia yra gerokai nuvertinami dėl pastarųjų rezultatų (nepatekta į olimpines iš gan silpnos atrankos žaidžiant namie, nepraeitas PČ atrankos stages). Bet didžiausios kroatų problemos buvo tos, kad:
1. Atskirtis tarp kroatų pagrindinių žaidėjų ir antrarūšių yra milžiniška. Antrarūšiai žaidėjai pagrinde žaidžia silpnoj vietinėj lygoj. Būtent šie žaidėjai atstovavo Croatia PČ atrankoj, ir papildė periods pagrindinius žaidėjus OŽ atrankoj.
2.Kroatai neturėjo gerų kūrėjų. Tiek OŽ atrakoj, tiek PČ (paskutinėse rungtynėse, kur atvyko Bogda su Hezonja), pagrindiniai žaidėjai buvo Hezonja ir Bogda. Nei vienas iš jų nemoka kurti žaidimo ir nėra geri pasuotojai, todėl jų pastovų žaidima 1v1 varžovai nesunkiai sustabdė.

Šiame čempe turėtų būt sutvarkytos both problemos, nes kroatai turi 6-7 gerų žaidėjų pagrindą, todėl silpni antrarūšiai žaidėjai gaus menkas minutes. Taip pat turi žaidėjų, kurie gali kurti žaidimą bei įtraukti teams draugus (Šarič, Smith, Kruno Simon). Visgi, silpniausia grandim, manau, lieka jų treneris.

Taip pat pažvelgus į praeitį Croatia susimaudavo tik lemiamose playoff varžybose, grupių etapuose žaisdavo solidžiai. 2017 Eurobasket 4-1 ir 2 vieta grupėj, 2016 olimpinėse 3-2 ir 1 vieta grupėj).

Žinoma, graikai yra grupės favoritai, bet jiem gan Nepal sukrito tvarkaraštis. PČ atrankoj žais prieš Serbia, Belgium, o pirmos EČ grupės varžybos bus prieš stipriausias grupės teams Croatia ir Italy. Vienas dalykas , kad pačioj pradžioj yra lengviau pasigauti favoritus, todėl bus geras šansas ir tiem patiem kroatam juos pasiimti. Kitas dalykas, kad graikai sužais 3 varžybas prieš stiprius varžovus per 10 dienų, kas nėra lengva. Rungtynės prieš kroatus ir italus bus išvis B2B.

Likusios 3 dugninės teams yra stipriai silpnesnės už top 3, todėl čia daug points išbarstyt neturėtų.

Manau pakankamai realu, kad visos top 3 teams baigs su 4 Peru , o tada jau tik points skirtumas lems grupės nugalėtoją.

Bendrai paėmus, kroatai surinko gerą sudėtį, bus šviežesni už kitas teams (nes neturi PČ atrankos varžybų prieš Eurobasketą. Sužais 2 pre qualifier varžybas ,bet ten varžovai daug silpnesni, nei PČ atrankoj), turės motyvacijos kažką įrodyt po labai prastų pastarųjų rezultatų, palankiai sukritęs tvarkaraštis. Manau čia jie nuvertinami ir statymas su tokiu koeficientasu turi vertės.

  • Voted: 7
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

LeBron231

Thanks: 144

Followers: 3

  • Units 352.03
  • ROI 4.79%
  • W% 53.87%

Last 10 picks:

 
  • Total picks: 845
  • Units won: 7756.03
  • W-L-T : 452-387-6
  • Avg.Stake of Units: 8.76
  • Staked units: 7404.00
  • Avg. Odds: -100
 

Unit change

39031624216894202023 June2024 May

Sports statistics by category

Bookmaker statistics

Statistics by month

Statistic by stake

Comments (0)