Select your timezone: Select
Pikutuzas

Levharti Chomutov W - Siauliai W

01/14 17:00
Added 2023/01/13 12:35 | 0 thanks
  • Yes: 25.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 75.0%
  • Voted: 4

Pick: Levharti Chomutov W (-7,5) @-120 8/10 +6.64

EWBL. Paskutiniu metu baisiai nesiseka, tačiau man tai nesvarbu, kai matau bookmakerio klaidą ir žinau, kodėl ji atsirado, o tokias aplinkybes reikia imti stambiai.
Siauliai yra outsideriai tiek EWBL, tiek Baltijos lygoje, štai paskutiniame mače prieš Aistes linija stovėjo ties -16,5, pralošta buvo 24 points. Šį sezoną Siauliai sužaidė tik periodtą mačų, kurie krenta iš konteksto – tai Peru EWBL prieš Frankivsko Ukraine, kurios ekstremaliai maža rotacija žaidė antrą dieną iš eilės, na, ir pavyko įveikti Rygos TTT, kuri tą mačą žaidė be Baško ir tuo metu dar be Košlos. over vien pralaimėjimai ir tie pralaimėjimai dar solidžiais skirtumais, neskaitant labai labai silpnų Estonia ir Latvia komandėlių.
Chomutov čekių lygoje rikiuojasi ketvirtos. EWBL įveiktas ir Neptūnas, ir RSU (net nepadoriu skirtumu), neatsilaikyta tik prieš, mano požiūriu, stipriausią šios lygos komandą Varšuvos Polonia, ir prieš TTT bei Ostravą. Palaukit, Palaukit, sakysit, tai kas čia per team, jei nenugali TTT, kurią įveikė Siauliai? Čia ir priėjom prie svarbiausio faktoriaus – tąkart į Rygą neatvyko svarbiausia Chomutov žaidėja Wynn-Pollard, čekių lygoje turinti net 21 points vidurkį (ten išvis situacija buvo juokinga, nes žaidėja neatvyko dėl to, kad į oro uostą pamiršo pasiimti pasą, o problemos ties tuo ir nesibaigė, kadangi gerokai užsivėlino žaidėjų skrydis į Rygą ir apskritai jos ten skristi nusprendė ankstų mačo rytą, aš įsivaizduoju, kokia fizinė forma yra žaisti atsikėlus kokią 2-3 val. ryto po dviejų skrydžių atvykus realiai tiesiai į areną). Rytoj situacija kaip tik bus priešinga: mačas vyksta Czech Republic, ir žinant Siauliai moterų klubo biudžetą, sunku tikėtis geresnės periodonės ar nakvynės patirties. Pridėkim ir tai, kad rikiuotėje turi būti Wynn-Pollard, ir nelieka jokio pateisinimo -7,5 points linijai. Mano požiūriu, reali linija turėtų siekti 20-25 points, panašiai tiek, kiek Siauliai pralošė Rygoje prieš Ostravą.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)