Select your timezone: Select
Vitalis

J. Tipsarevic - K. Nishikori

04/25 19:00
Added 2011/04/25 12:03 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title J. Tipsarevic win (J. Tipsarevic win) @-164 8/10 +4.88

ATP 250 Serbia Open. Pirmam etape namu zaidejas Tipsarevic gavo japona Nishikori. Manau tai turetu buti labai idomios varzybos kur vis tik varzybu pabaigoje serbas irodys savo pranasuma, taigi rizikuoju su jo pergale.
Tipsarevic yra labiau patyres zaidejas ant grunto dangos, ir nepaisant, kad mazai dalyvauja clay turnyruose, cia jis jauciasi gerai ir megsta sia danga. Didelis privalumas ir tai, jog turnyras vyksta Serbijoje kur pasizymima kiek didesniu palaikymu, nei tarkim kitose salyse. Tipsa zaide vos viena maca ant clay si sezona kur po atkaklios kovos pralose Lopezui, beje macas galejo pakrypt i bet kuria puse. Aplamai, serbui tai yra geras sezonas ir jis pakiles labai aukstai reitingais, taigi pasitikejimas ir zaidimo pojutis yra tikrai jo puseje, pridedant namu kortus, bei motivacija gerai pasirodyti pries savus zmones turetu lemti daug sios dienos varzybose.
Kei tuo tarpu dar tik mokosi zaisti ant grunto, ir tai jam sekasi neblogai, vis tik aukstam lygyje turejo mazokai varzovu ir cia tures nemazai problemu su Tipsos padavimu. Japonas gana judrus zaidejas, vis tik viska susumavus manau Tipsa yra kur kas labiau patyres zaidejas ir ras budu kaip pralausti Kei, nes pastarasis neatrodo labai gresmingai. Pradejus astrint zaidima ar pametus ritma Kei turetu isivelti i klaidas, o serbas tuo pasinaudoti. Priedo jau siais metais Tipsa yra nugalejes Nishikori du kartus ir ant hard dangos, todel nemanau, kad ant clay turetu buti kazkas kitaip.

Sekmes!

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)