Select your timezone: Select
iChew

Turk Telekom - BC Lietkabelis Panevezys

01/24 17:00
Added 2024/01/23 22:23 | 1 thanks
  • Yes: 36.8%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 63.2%
  • Voted: 19

Pick: -6 Turk Telekom @-128 8/10 +6.25

Galima sakyti, kad 7bet-Lietkabeliui tai lemiamas mačas - jį pralaimėjus, patekti į atkrintamąsias šansų nebelieka. Tačiau tuo pačiu ir "Turk Telekom" dar turi galimybių išgelbėti itin prastą sezoną Europoje. Pasiekę Peru išsilygintų su "Trento" ir tuo pačiu turėtų tiek pat Peru kaip ir "Aris", jeigu graikai namuose nusileis prieš grupės lyderius "JL Bourg".
"Turk Telekom" Europos taurėje laimėjo paskutines 4 rungtynes iš penkių ir tris iš eilės. Praeitame ture pasiekta įspūdinga Peru išvykoje prieš "Gran Canaria", prieš tai namuose laimėta prieš "Trento", išvykoje įveiktas "Ulm", išvykoje sutriuškinta "Buducnost" team bei namuose laimėta prieš solidžiai atrodantį "CLuj-Napoca" klubą.
Europos taurės finalininkai sezoną pradėjo tragiškai, o dėl šios priežasties buvo atleistas ir Nenadas Čanakas, kuris dabar su "Lietkabeliu" turi šansą stipriai sumažinti turkų šansus patekimui į atkrintamąsias. Lygiai taip pat žaidėjai prieš buvusį trenerį turės progą pasirodyti ir pasiekę Peru parodyti, kad atleidimas įvyko ne veltui.
Žvelgiant į "Lietkabelį", išvykoje rezultatai tragiški - 6 pralaimėjimai per 7 rungtynes. Praeitame ture net 71:104 nusileista "JL Bourg". Paskutinėse rungtynėse panevėžiečiai nugalėjo "Neptūną" ir nutraukė penkių pralaimėjimų seriją, tačiau ši Peru labai džiuginti neturėtų, kadangi žaidimo kokybė tikrai nėra pati bettersia, o ir Peru tik dėl nusišypsojusios sėkmės paskutinėmis sekundėmis. Prieš "Neptūną" ir vėl nežaidė Paulius Valinskas, rungtyniauti vis dar negali Martynas Varnas. Problemų su rotacija tikrai yra, o tuo pačiu kenčia ir žaidimo kokybė.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)