Select your timezone: Select
Bentlley

Stoke City - Chelsea

08/14 15:30
Added 2011/08/07 14:00 | 0 thanks
  • Yes: 85.0%
  • No: 15.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 20

Pick: bet title Chelsea win (Chelsea win) @-161 6/10 -6.00

Sveiki visi! Taigi, jau visai salia naujasis futbolo sezonas. Per vasara galva siek tiek pailsejo nuo futbolo, taigi pradedam prognozuot vel...

Nuo pat pirmos akimirkos kaip suzinojau, kad AVB pasirase kontrakta su Chelsea, zinojau kad sio klubo laukia geras sezonas.
Turbut visi futbolu besidomintys zinot, kas yra Andre Villas-Boas. Specialistu jau seniai vadinamas \"prodigy\". Tai tikrai labai protingas ir gabus treneris (Jose Mourinho mokinys), ir nors ir nesu Chelsea gerbejas, bet si sezona tikiuosi is ju tikrai gero sezono.

Nors skeptikai kalbejo, kad del savo jauno amziaus (33m.) jam gali buti sunku susikalbeti su Chelsea zvaigzdem, nes kaikurios is ju yra vos keliais metais jaunesnes uz pati treneri. Taciau jau teko skaityti ir matyti nevieno zaidejo interviu, ir pvz J.Terry yra nepaprastai suzavetas naujuoju treneriu ir pavadino ji \"moderniu treneriu\". Jo treniruotese nera laiko \"bimbineti\", kaip buvo prie C.Ancelotti. Visos treniruotes labai auksto tempo. Niekada neisgirsi jo burbant apie 20-30min, jis viska rezia trumpai ir aiskiai. Visi zaidejai puisiai supranta ka ir kaip turi daryti. - taip kalbejo JT apie naujaji treneri.

Dar buvo kalbeta, kad komanda yra viena is \"seniausiu\" Premier Lygoje. Nes daug komandos zaideju jau pasieke 30m riba, o kiti ja jau ir perkope. Taciau AVB sake, kad net ir su siais zaidejais jis laisvai gali kovot del titulu. Ir jau beveik pavyko atrasti ta \"misini\", tarp Chelsea veteranu ir tarp klubo jaunuju zaideju, kurie prie Ancelotti negaudavo progos pasireiksti.


Stoke City yra senamadiskas, \"tradicinis\" anglu klubas. Sakydamas tradicinis, turiu galvoje, kad zaidzia labai kieta, grubu, fizini futbola. Pries juos niekam nebuna lengva zaist, o ypac ju paciu namuose. Todel suprantu, kad Chelsea tai bus sunkios pacios pirmos sezono rungtynes. Bet todel ir duodu tik 6 unitus. Nors cia riesutas ir kietas, bet tikrai ikandamas.

Pasikartosiu, kad si pasirinkima renkuosi ne del Stoke kazkiu permainu ar permainu buvimo ar pan. Bet del naujoviu Chelsea stovykloj. Tikrai labai dideles viltis dedu i naujaji treneri.
O Stoke City nors ir kietas riesutas, taciau si komanda labiau vidurio lenteles komanda, kuri gali kovot nebent del vietos europos lygoje. Taigi tai skirtingu kalibru komandos, ir dabar naujasis Chlelsea treneris manau vel iziebe ugnele zaideju akyse, taigi viskas kaip ir turetu stotis i savo vietas.

Tikiuosi graziu varzybu. Sekmes Chelsea! Ir visiem uz ja statantiems.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)