Select your timezone: Select
ano

Grann Canaria - UCAM Murcia

10/16 13:30
Added 2011/10/16 12:03 | 0 thanks
  • Yes: 91.7%
  • No: 8.3%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 12

Pick: bet title Cnria -5.5pts. (Cnria -5.5pts.) @1.700 7/10 +4.90

Susitink dvi pergales dziugsmo visa dar nepatyrusios komandos. Seimininkai Gran Canaria priima svecius Murcia. Nors komandu rezultatai siame sezono taske yra vienodi - du pralaimejimai po 2-ju turu , taciau siandienos akivaizdus favoritai manau yra seimininkai.

Canaria tarpsezoni prarado Jaycee Carolla , kuris persikele i Madrida , ir kuris buvo labai didele komandos dalis , ipatingai puolant , todel visai nenuostabu , kad komanda sezono pradzioje vis dar iesko savo tikru lyderiu , puolant krepsi. Taip Carollo praradimas nuostolis tikrai nemenkas , taciau komandoje isliko Nelson , Green , Rey , bei trauma issigydes Savane. G.C pasipilde naujokais , Haynes , kuris asmeniskai man po europos krepsinio cempionato kazkokio ipatingo ispudzio nepaliko , taciau kaip bebutu po dvieju ACB lygos turu yra komandos lyderis pagal taskus (13.0). Komanda taip pat papilde is antros lygos atvykes Palacios. Apie komandos pralaimejimus daug nebursiu - taip G.C atrode tikrai nekaip , tiek pirmosiose rungtynese su Unicaja , tiek ir namu mace pries Caja Laboral , taciau tikrai netikiu , kad tai tesis ilgai , nes mano manymu si komanda , bent jau namuose bus tikrai labai stiprus varzovas visiems, bei iskovos neviena garsia pergale.

Dabar siek tiek apie Murcia. Komanda kuri jau keleta pastaruju sezonu balansuoja ties iskritimo is ACB lygos zona , ir kurioje tarpsezoni didesniu pasikeitimu neivyko. Pirmosios 2-jos rungtynes pasibaige nors ir nedideliais , bet visdelto pralaimejimais - (54-62) namuose nusileista Barcelonai , bei isvykoje (65-71) si sezona manau labai susilpnejusiam Joventut klubui. Komanda po 2-ju ACB turu puolime labiausiai i prieki traukia is Valencijos isigytas Augustine (17.0) , jam dar siek tiek padeda Sekulic (12.0) visi kiti prideda po 5-7 taskelius , ir kitaip buti ir nelabai galetu , nes komandos rezultatyvumas kolkas yra mazas.

Taigi mano nuomone sveciai siandiena tiesiog neatlaikys Canarijos pasiulyto rungtyniu tempo ir cia manau isvysime ganetinai nesunkia , bei uztikrinta 1-ja seiminku pergale ACB , juolabiau , kad varzovas tikrai yra iveikiamas. Manau motyvacijos G.C tikrai trukti neturetu.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)