Select your timezone:
Select
2012/01/08 15:45 Getafe CF (Getafe CF (0)) @-102 6/10
 

Getafe yra 12 lenteles vietoje (19 pts, 5W-4D-7L). Siam sezonui komanda turi naujaji treneri - Luis Garcia. Mano akimis praitame Ispanijos Primera sezono, sis treneris buvo vienas geriausiu, nors ir baige sezona 15 vietoje su Levantes komanda, taciau issaugojo vieta auksciausioje lygoje, o zinant, kad si komanda turi maziausia biudzeta visoje lygoje, manau sis treneris padare komandai dydeli stebukla.
Luis Garcia su komanda pasirase 3 metu sutarti ir vyriausias komandos vadovas Angel Torres komandoje pakeite daug zaideju siam sezonui. Komanda isleido nedaug pinigu, taciau i komanda prisijunge puikiu zaideju. Getafe si sezona pradejo prastai, taciau manau tai normali situacija, nes komandoje naujas treneris, taip pat mazdaug 10 nauju zaideju, kelete rimtu traumu, taigi mano akimis nera lengva naujajame sezone adaptuotis taip greitai.
Sioms varzyboms registruoti zaidejai: Codina, Moya, Cata Diaz, M. Torres, Rafa, Masilela, Valera, Lacen, Sarabia, Gavilan, A.J. Rios, D. Castro, Michel, J. Casquera, J. Rodriquez, Barrada, Miku ir D. Guiza.
Varzyboms komanda turi pora zaideju, kurie negales padeti komandai, tai butu Albert Lopo (Centro gynejas) yra suspenduotas ir Perdo Leon (Krasto saugas), nors ir issigyde jau trauma, taciau siose varzybose dar nezais.
Ath Bilbao yra 9 lenteles vietoje (22 pts, 5W-7D-4L). Bilbao i siandienines varzybas atvyksta po sunkiu varzybu pries Albacete Balompie (Spain Cup), kurios baigesi rezultatu 0:0. Treneris Marcelo Bielsa yra atsakingas siame sezone uz komandos rezultatus. Siuo Argentinos treneriu labai pasitiki ir ji gerbia Bilbao sirgaliai. Siame sezone komandoje sis treneris pakeite daug ir Bilbao komandos zaideju reikalauja tikrai daug. Komandos braizas yra ilgai kontoliuota kamuoli. Nors komanda pradzioje sezono zaide pukiai, taciau paskutiniuoju metu jie pradejo strigti.
Bilbao komada prisjunge naujaji zaideja - Ander Harrera (Saugas is Real Zaragozos) ir taip pat komanda turi dar viena puiku sauga, kuris kuria puikias atakas, tai Javi Martinez. Nepamirskim pavojingo saugo Iker Muniaina, bei puoleja Fernando Llorente, nuo kurio priklauso komandos puolimas.
Sioms varzyboms registruoti zaidejai: Iraizoz, Toquera, Aurtenetxe, Amorebieta, San Jose, David Lopez, Iturraspe, Llorente, De Marcos, Raul, Susaeta, Iraola, Inigo Perez, Muniain, Ander Harrera, Ekiza, Javi Martinez ir Ibai.
Ath Bilbao i Getafe atvyksta su pilna sudetimi. Lloente grizo i komanda, po gana ilgos traumos, taciau siose varzybose sis zaidejas dar neprades pagrinde, nes jis yra dydelis zaidejas, o tokiems zaidejams reikia nemazai laiko atisigauti, kad grizti i savo remus. Taigi puolejo grandyje siandien varzybas prades Torquera, su kurio komandai nelabai sekasi musti ivarcius. Bilbao priesininkai zino, kad jie privalo laukti progos kontro atakoms, nes Bilbao ilgai kontroliuoja kamuoli, taciau tai daro be jokios rizikos.
Getafe yra viena is tu komandu, kurie nelaksto paskui kamuoli.Treneris Luis Garcia nori sulipdyti solidzia komanda, kuriai ivarcius butu sunku musti ir si styliu gana puikiai jau pritaike paskutinese varzybose. Getafe paskutines 2 varzybas Primeros lygoje laimejo pries kaimynines komandas (Mallorca, Granada CF) ir taip pat komanda jau beveik pateko i kita Spain Cup etapa, kadangi isvykoje lygiosiomis 2:2 suzaide su Malagos komanda ( likus 5 minutem iki varzybu pabaigos Getafe laiminejo 2:1). Getafe visiskai pasikeite nuo sezono pradzios ir siandienos varzybose Bilbao komandai bus tikrai kietas riesutelis. Noriu priminti, kad Bilbao dar niekados nelaimejo Coliseum stadione.
Ateinanti treciadieni, Bilbao tures zaisti pries Albacete Balompie atsakomasias varzybas, o Athleticui Spain Cup yra tikrai svarbu, taigi siandien ju mintys gali buti paskirtitos sioms dvejoms varzyboms, taigi pilno susikaupimo sunku tiketis. Albacete yra stypri isvykose, tai irodo ju pergale pries Atl. Madrid 0:1 Calderon stadione.
Taigi viska sudelejus, mano akimis siandien turetu pergale svesti namu komanda.

  • Voted: 4
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

tOMYyYYYyY

Thanks: 108

Followers: 2

  • Units 93.26
  • ROI 1.21%
  • W% 51.74%

Last 10 picks:

 
  • Total picks: 957
  • Units won: 8105.26
  • W-L-T : 475-443-39
  • Avg.Stake of Units: 8.37
  • Staked units: 8012.00
  • Avg. Odds: 106.8
 

Unit change

110104989286802023 June2024 May

Sports statistics by category

Bookmaker statistics

Statistics by month

Statistic by stake

Comments (0)