Select your timezone:
Select
2012/01/22 02:23 Zaragoza (Zaragoza (+0.5)) @2.030 8/10
 

Levante UD yra 4 lenteles vietoje (30pts, 9W-3D-6L) Ispanijos Primera lygoje. Galima tai pavadinti tikru stebuklu ir siam ivykiui nera zodziu papasakoti. Levante yra skurdziausia komanda visoje Primera lygoje, kadangi sios komandos biudeztas pats maziausias.
Juan Ignacio Martinez (JIM) yra naujasis komandos treneris. Jis pakeite treneri Luis Garcia pries prasidedant naujam sezonui. JIM turi daug patirties kaip treneris, paskutiniuosius 2 sezonus treniravo FC Carteganos komanda. Pirmasiais metais stovint uz sios komandos vairo sis treneris buvo netoli tykslo patekti i Primera. Taip treneris parode talenta ir uzsitarnavo pagarba.
Levantes komanda sudaro senesnio amziaus zaidejai ir keleta tokiu kurie buvo atleisti is klubu ir siuo metu zaidzia uz Levante nors gauna zymiai maziau pinigu.
Sioms varzyboms komanda turi keleta rimtu netekciu. Startines sudeties krastai - Juanlu ir Valdo yra traumuoti, Barkero taip pat gavo trauma varzybose su Valencia (Spain Cup varzybose). Be to turi problemu ir su gynyba. Ballesteros (centro gynejas, komandos kapitonas ir lyderis) ir Juanfran (kairysis gynejas) yra suspenduoti sioms varzyboms.
Real Zaragoza yra paskutineje lenteles vietoje (11pts, 2W-5D-11L) Ispanijos primera lygoje. Tai yra tikrai sudetinga paaiskinti kas dedasi Zaragozos komandoje. Komanda yra tam tikrame bankrote ir sirgaliai rodo dydeli nepasitenkinima komandos savininku - Agapito Iglesias. Komanda yra blogoje ir gedingoje situacijoje.
Javier Aguirre pradejo sezona kaip vyriausias komandos treneris, taciau nesugebejo pateisinti praitu metu rezultatu ir buvo atleistas pries ziemos pertrauka. Agapito i komanda pakviete Manolo Jimenez, Sevilla ir AEK Athens buvusi treneri, kad atnestu i komanda kazkokiu stebuklu ir pradetu ja traukti is duobes. Vadovaujant siam treneriui, komanda iskovojo viena taska per dvi rungtynes. Buvo pralaimeta pries Racing Santander (1:0) ir pasiektos lygiosios pries Getafe (1:1),
Sioms varzyboms negales padeti vienintelis zaidejas David Mateos (centro gynejas) yra traumuotas, o Antonio Tomas (saugas) yra ant klaustuko.
Sioms varzyboms manau treneris leis tokia pat sudeti kaip su Getafe: Roberto, Lanzaro, Pinter, Da Silva, Paredes, Zucullini, Ruben Micael, Obradovic, Lafita, Luis Garcia ir Postiga.
Galbut daugelis pasakis, kad as esu isprotejas mesdamas pinigus ant Real Zaragozos siame sezone, taciau as matau siandien value siose varzybose. Real Zaragozai mirtinai reikia tasku norint likti sioje lygoje ir kitais metais. Mano akimis tai yra tikrai imanoma misija. Komanda per paskutiniasias varzybas jau parode gyvybes zenklus ir turetu pradeti kovoti kiekvienose varzybose iki paskutiniuju.
Sekancias varzybas Zaragoza zais pries Real Madrid ir manau visi suprantam ka tai reiskia, nors praita sezona jie sugebejo laimeti, siame sezone tai padaryti bus neimanoma. Zinant, kad komanda pries Real nepasims nei tasko, jie tures siandienos varzybose atidirbti dvigubai.
Levante po biski rodo smukimo pozymius. Pradzioje sezono prisirinko daug tasku, kad butu ramus, taciau mano akimis komanda jau issiseme ir yra pervargus. Jie pateko i ketvirfinalius Ispanijos taureje ir zaide pries vietine komanda Valencia sia savaite, kur buvo sutriuskinti net (4:1). Levante Ispanijos taureje zaidzia atsipute, nes Primeroje stovi 4 lentles vietoje ir tai jiems uztenka, kad butu ramus, zinodami, kad liks sioje lygoje ir ateinanti sezona.
Pagrindine problema su Levantes komanda siuo metu yra zaideju traumos. Ju zaideju sarasas ir be traumuotu zaideju yra trumpas, o su traumomis komanda isvis issiretina. Komandai siandienos varzybose negales padeti net 5 reguliarus komandos zaidejai - Juanlu, Valdo, Barkero - traumuoti, Ballesteros ir Juanfran suspenduoti. Be to tokie zaidejai kaip Ruben Suarez ir Aruna Kone yra gydomi vaistais ir neaisku ar gales padeti komandai. Levantes komanda yra pagrista gynybiniu zaidimu, o sioms varzyoms ji bus isretinta, nes nebus Bellesteros ir Juanfrano. Asier Del Horno zais kairiajame gynybos

  • Voted: 29
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

tOMYyYYYyY

Thanks: 108

Followers: 2

  • Units 93.26
  • ROI 1.21%
  • W% 51.74%

Last 10 picks:

 
  • Total picks: 957
  • Units won: 8105.26
  • W-L-T : 475-443-39
  • Avg.Stake of Units: 8.37
  • Staked units: 8012.00
  • Avg. Odds: 2.068
 

Unit change

110104989286802023 June2024 May

Sports statistics by category

Bookmaker statistics

Statistics by month

Statistic by stake

Comments (0)