Select your timezone: Select
Laikas

Kopenhavn - Midtjylland

07/15 20:00
Added 2012/07/15 01:03 | 0 thanks
  • Yes: 58.8%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 41.2%
  • Voted: 17

Pick: Kopenhavn @-158 9/10 +5.70

Pernai metais ziauriai nepasiseke Kopenhavn. Titulas akivaizdziai isleistas is ranku ir uz tai skrido Roland Nillson galva. Apskritai Kopenhavn pernai metais neatrode taip uztikrintai kaip visada, kai prie komandos vairo stovejo Solbakken. Dabar komandai paskirtas vadovauti Ariel Jacobs, buves ilgametis Anderlecht strategas. Sakyciau puikus sprendimas, strategas daug mates nemazai ir zinantis kaip laimeti. Vel uzkariauti Danijai to turetu pakakti..
Transferu metu nieko rimto neprarado, kaip jau kelintus metus is eiles, taip ir siuos visas pagrindas lieka, tad jo kokybe turetu tik kilti. Tiesa, vienas svarbus asmuo pareiske, kad noretu isvykti, tai N`Doye, puolejas, kuris Kopenhavn stampuodavo ivarcius neprastai, taciau ir be jo sioje komandoje yra puikios klases zaideju. Rungtynems pastarasis neregistruotas, tad kaip ir deretu suprasti, kad bus atsisveikinta su siuo zaideju. Kopenhavn turejo vos tris draugiskus macus, 2 pergales ir 1 lygiosios.

Apie Midtjylland kazko daug pasakyti nelabai galiu. Komanda kaip visada bandys kovoti del prizines vietos, gal ir gausis, taciau abejoju ar gales lygintis i Kopenhavn. Ziade vos du draugiskus macus, abu juos pralose. Pagrinda savo zaideju taip pat kaip ir islaike, tiesa isvyko i Monaco svarbus centro saugas Poulsen, taciau gal kaip nors be jo issivers?

Kopenhavn pradeda cempionata namuose, cia jie visuomet galingi ir sunkiai cia sekasi rugntyniauti ne tik vietinianms klubams, taciau ir Europos. Tarp komandu skirtumu tikrai netruksta ir seimininkai svecius lenkia bent jau puse galvos. Manau senas vilkas Ariel Jacobs sekmingai startuos ir padovanos pergale namuose.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)