Select your timezone:
Select
2012/09/22 09:23 Cantu (+7.5) @-143 8/10
 

Ka gi po truputi prasideda rimtesni turnyrai, negu draugiskos, kur motyvacija zymiai didesne laimeti ir buna maziau netiketumu. Siandien panagrinesim Italijos super taure. Susitinka daugkartiniai Italu cempionai Sienos MDP ir kasmet vis stiprejanti Cantu ekipa.

MDP siemet smarkiai pasikeitusi ir akivaizdziai susilpnejusi. Visu pirma ji prarado savo treneri, kuris daug metu puikiai dirigavo komandai. Ji pakeite jo asistentas Banchi, kuriam lygintis su Pianigiani dar net neverta. Cia pirmas minusas Sienai. Pianigiani treniruos Ulker, i si kluba jis pasieme ir akivaizdu Sienos lyderi McChaleb, tai bene vienas geriausiu zaideju apskritai Europoje. I Ulker isvyko ir dar vienas komandos lyderis, tai Andersen, vel gi itin skaudi netektis. Kaip zinome, i Zalgiris atvyko Kaukenas ir Lavrinovic, manau net neverta sakyti, tai ir tai didziules netektys, abu solidziai prisidedavo prie komandos, o Ksistofas buvo geriausias 6 zaidejas, ne tik komandoje, bet manau ir bent jau Italu lygoje. Klube del traumos visam sezonui nebus ir Stonerook, kuris buvo bene geriausiai besiginantis zaidejas komandoje, tai taip pat rimta netektis.Taip pat klube neliko Maciulio, Thorntono, Rakocevic kurie komanda papilde ne nuo sezono pradzios, nebus ir Zisis, tai irgi pajegus ir patyre krepsininkai.

Komandoje is pernai liko Moss ir su komandos veteranai Ress, Carraretto. Nebent Moss turedavo svarbesni vaidmeni komandoje. Komanda papilde: Jannings, Sanikidze, Hackett, Kangur. Visi jie zaide Italijos klubuose, taciau nei vienu is ju nepavadinciau labai geru pirkiniu. Vidutiniokai. MacChaleb pakeite Brown, na tikrai kur kas silpnensis pirkinys, nors jis draugiskose ir zadzia solidziai. Kitas naujokas tai Kemp, taciau jam truksta stabilumo, bent jau pakolkas jo forma prasta. I kluba grizo Eze, kuris pakeite Andersen ir kitas aukstaugis Kasun, kuris pakeite Lavrinovic. Vel gi nauji pirkiniai nusileidzia meistriskumu seniesiems.
Tai gi Siena visiskai nauja komanda siemet, draugiskose zaide labai banguotai, nusileista ne karta net Prancuzu vidutiniokam. Aisku reik laiko ir komandai susizaisti, taciau siemet si komanda gali pasirodyti kur kas prasciau nei iprasta.


Cantu. Si komanda tarpsezoniu prarado Micov, kuris isvyko i CSKA, taip pat Shermadini kuris isvyko i Maccabi, kluba paliko ir veteranas Basile, kuris zais Armani. Karjera baige ir Marconato. Cia bene ricmiausios netektys. Kluba papilde: Tyus, sis ausktaugis turi Amerikos ir Izraelio pilietybe ir labai sekmingai zaide uz Izraeli atrankoje. Tai labai atletiskas zaidejas. Kitas naujokas Smith, vel gi neprastas gynejas. Kitu du naujokai, tai Italijos rinktines zaidejai: Cousin ir Aradori. Ypac Aradori pirkinys labai sekmingas. itin gerai jis zaide ir Italijos rinktineje ir su rinktine puikiai pasirode atrankoje, berods nepralaimejo nei karto. Kitas naujokas tai Brooks, kuris sekmingai zaide draugiskose. Cia rimciausi pirkiniai, mazesniu net neminesiu. Klube liko vienas is lyderiu Leunen, taip pat dar du labai svarbus komandai zaidejai : Mazzarino, Markoishvili, Liko ir Scekic kuris irgi vaizdo negadina ir gali pakankamai sekmingai pakeisti komandos lyderius.
Na komanda taip pat pasikeite, taciau tikrai nemanyciau, kad susilpnejo. Turi jie dabar ilga suoleli lygiaverciu zaideju, puikiai zaide draugiskose. Si komanda si sezona Italijoije turi dideliu ambiciju ir jie pajegus nuversti MDP nuo sostu, bent jau kartu su Armani jie pagrindiniai konkurentai Sienai.

Viska apibendrinant, tai favoritai man nera siandien Siena. Visu pirma kaip sakiau ju visa sudetis pasikeitusi ir komanda dar neranda savo zaidimo, labai banguotas ju zaidimas, plius komanda akivaizdziai susilpnejusi. Cantu tikrai nesusilpnejo, kur kas geriau zaidzia draugiskose, komanda maziau pasikeitusi ir labai abejoju ar jie siandien pralaimes daugiau negu 7 taskais, apskritai jie gal net laimes.

  • Voted: 51
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Megejaz

Thanks: 75

Followers: 4

  • Units 276.08
  • ROI 4.91%
  • W% 57.65%

Last 10 picks:

 
  • Total picks: 772
  • Units won: 6005.08
  • W-L-T : 437-321-14
  • Avg.Stake of Units: 7.42
  • Staked units: 5729.00
  • Avg. Odds: -117
 

Unit change

2902842782722662602023 June2024 May

Sports statistics by category

Bookmaker statistics

Statistics by month

Statistic by stake

Comments (0)