Select your timezone: Select
ano

Unics Kazan - Ratiopharm Ulm

09/26 19:00
Added 2012/09/26 13:38 | 0 thanks
  • Yes: 65.4%
  • No: 7.7%
  • No Opinions: 26.9%
  • Voted: 26

Pick: Over (Unics PRP. -5pts.) @-118 8/10 8.00

Eurolygos atrankos turnyro antroji diena , ir pirmajame mace si vakara susitinka Unics , bei Ulm klubai.

Situacija ganetinai panasi kokia buvo vakar , kai Cantu zaide pries salyginai kurkas silpnesni Lukoil kluba ir pirmojoje rungtyniu puseje leido varzovams pajusti zaidimo ritma , todel daugeli laiko net atsilikinejo , kas neleido net rimciau pagalvoti apie didesni skirtuma po 2-ju keliniu. Vis tik si vakara velgi bandau kurkas pajegesne sudeti turincia , bei jau keleta metu tarp elitiniu europos komandu esancia Kazanes ekipa.

Rusai si sezona pasitinka ganetinai pasikeite - naujas treneris , zaidejai , taciau tikrai negaleciau pasakyti , kad siuometine sudetis kazkuo nusileidzia pernyksciai. Komanda is svarbiu zaideju paliko Jawai , Greer , Domercant. Taciau komanda papilde mano manymu tikrai aukstos klases , ir siuos zaidejus pilnai atstojanti , o gal net ir pranokstantys zaidejai , tai Vagioukas , Eidson , Chatman , Kaimakoglu , Banic , pridekime prie ju likusius Lyday , Wilkinson , McCarthy Veremeenko , ir gausime labai solidzia ir brandzia komanda , kuri ne tik siame turnyre , bei ir Eurolygoje butu didele gresme visiems.

Ulm tuo tarpu kurkas maziau europos mastais zinoma komanda , kuri didesniu pergaliu yra pasiekusi tik vietiniame cempionate , ir kazka daugiau apie sia komanda spresti ar vertinti nelabai ir butu galima. Komandoje yra 5-i amerikieciai , is kuriu galbut tik Allan Ray labiau girdetas , kiti daugiau ar maziau yra vidutiniokai , zaide prancuzijoje , toje pacioje vokietijoje , ar atvyke is dukterines NBA lygos. Komanda lyginant su praeitu sezonu paliko jos lyderis Benzingas , kuris persikele i Bayern ekipa.

Viska sudejus galvoju , kad solidesne ir kurkas labiau patyrusi yra Unics ekipa , ta jie turetu irodyti ir aiksteje , todel manau , kad ta jie bandys irodyti nuo pat pirmuju rungtyniu minuciu.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)