Select your timezone:
Select

Skrill

Skrill


  • Skrill is a way to transfer virtual money when you want to transfer your money to another person or gambling company, by knowing only e-mail. (Fee is 1%, max 10 EUR. Recipient doesn’t pay taxes)
  • Skrill is very often used by gambling companies.
  • Registration of Skrill account
  • After registering and filling in your correct information and email, you will be able to change this information later. However, every time you will need to verify the authenticity of the information. You will also be able to log in as many email addresses to the Skrill account as you want.
  • You can open your Skrill account with different currencies.
  • Skrill doesn’t have any monthly or annual fees!
  • How does Skrill work?
  • Skrill is virtual money and the only thing you need to do is to transfer money into your Skrill e-account and then you can transfer these funds for people who have Skrill accounts or payment methods. You can also send money to e-mail addresses who haven’t registered on Skrill yet – people will receive notifications and they will get money after they sign up.
  • Rates of money transfers or withdrawals you can find here:
  • How you can pay with Skrill online?
  • When you pay for services or goods online, you have to choose a payment method which is Skrill (If the company provides this payment method, you can see Skrill logo on the page) and you need to enter your Skrill e-mail and the amount of money and follow the instructions on the Secured Skrill Web site that opens. Money will be transferred instantly.
  • Money limit on Skrill
  • Each customer has a different limit of money transferring. It all depends on confirmation of identity – you will be able to use higher limits when you confirm more facts about yourself.
  • You can also buy Skrill card which is cheap with which you will be able to pay at all services where you can pay with cards.

You can ask about Skrill in our forum on this topic.  



At the moment there are no active Skrill picks, please come back later.

Latest bets

3DMAX - Astralis

Justasx001 04/27 17:30 in 1 days
(Astralis -1.5) @1.850 8/10
3dmax nors ir turi 4win streak games, laimejo saw, nunese fnaticus, bet neprilygsta jie tokiem skrajojanciams kaip astralis, device atrodo new meta igl, tad manau cia net nebus close game, o tiesiog astralis 2-0
daug duoda pries faze Peru astraliui, tikrai gerai losia anc, manau 3dmax cia bus begalo sunku pasiimti At least one map
Read less
Read more

Falcons - BetBoom

Justasx001 04/26 11:40 in 27 minutes
(Falcons win) @1.780 8/10
Mano nuomone per dideli koeficientas cia uz falcons team su tiek zvaigdziu, startavo jie nekaip, bet vakar pries tyloo pasirode ju neblogi skilsai visai, tikiuos siandien ju Peru
betboom neranda savo zaidimo su nafany ir nauju coach, manau win siandien patirtis
Read less
Read more

Monaco - Fenerbahce

palaima 04/26 17:00 in 5 hours
Under (M.Guduric -1.5 3PT) @1.740 4/10
(Monaco) @1.526 5/10

Team Liquid - Heroic

OroBalionas 04/26 11:00 12 minutes ago
Heroic (+12.5kills map2) @1.850 8/10
Heroic pastaruoju metu atrodo gan neblogai ir ju zaidimas nera labai jau prastas. Liquid kaip visad sunku prognozuoti ir ju zaidimas labai jau banguotas. Heroic pastaruoju metu tokias handicaps atlaikydavo gan neblogai ir manau pries tokia banguota team, verta pabandyti juos.
Read less
Read more

Barcelona - Olympiacos

iChew 04/26 19:00 in 7 hours
(-4.5 Barcelona) @1.900 8/10
Nors pirmąsias rungtynes "Olympiacos" kontroliavo, šiandien einu tiesiog su namų team, kuriai reikia gelbėti seriją. 0-2 ir išvyka į Pirėjų reikštų sezono pabaigą. Pirmų rungtynių pabaigoje "Barca" dar turėjo šansų išsitraukti, bet suteiktom galimybėm nepasinaudojo.
Read less
Read more

Monaco - Fenerbahçe

iChew 04/26 17:00 in 5 hours
(-4.5 Monaco) @1.850 8/10
Nežinau kaip "AS Monaco" pralaimėjo pirmąsias rungtynes, kadangi aikštėje atrodė kur kas better. Ne kartą "Fenerbahce" buvo surakinti, nespėdavo net išmest kamuolio. "AS Monaco" praėjusiais metais buvo panašioje situacijoje, pralaimėjo pirmąsias, o antrose laimėjo. Nėra daug ką analizuoti, tiesiog tokia situacija, kai reikia dėti už teams žaidžiančias namuose. Svarbiausios sezono rungtynės, todėl motyvacijos tikrai netrūks. "Fenerbahce" gali būti ir be periodų svarbiu rotacijos žaidėjų.
Read less
Read more

Imperial - SAW

iChew 04/26 14:30 in 3 hours
Imperial @1.860 8/10
ESL Pro League Season 19

Nepatinka, kaip SAW atrodo paskutiniu metu ir einu su Imperial, kuriems nepasisekė su pirmais dvejais varžovais. Pralaimėta prieš FaZe, 1-2 nusileista prieš EF. SAW tuo tarpu abu kartus 0-2 nusileido prieš 3DMax ir VP.
Read less
Read more

Barcelona - Olympiacos

sarit 04/26 19:00 in 7 hours
(+4.5 Olympiacos) @1.900 7/10
Pirmos varžybos kaip ir maniau baigėsi oly Peru, šiandien aš vėl einu su svečiais. Pirmajį grajų oly kontroliavo ir lemiamu nepasimetė ir sugebėjo iškovot Peru. Šiandien manau vėl oly turėtų kontroliuoti varžybų greitį, bei kaip ir praeita kart, taip ir dabar akcentuosiu, jog trenerių dvikova šitoje serijoje irgi daug lemia. Manau galima imt Peru, bet vėl renkuosi saugesnį variantą.
Read less
Read more

Fossa Huergo - Lizarazo

Kameronas 04/26 15:00 in 3 hours
Lizarazo @2.250 8/10
ITF W Mosquera, clay. Lizarazo vietine kolumbiete, si sezona pradejusi 7-0 ant grunto, stipri forma, namu turnyras ir labai nestabili Fossa Huergo kitoje tinklo puseje. Lizarazo ir taip tenise pasiekusi kur kas over nei sios dienos priesininke, ir butu pasiekusi dar daugiaų jei ne kamavusios sveikatos problemos. Forma per gera kad ir toliau cia neiti su ja. Man favorite Lizarazo.
Read less
Read more

Barcelona - Olympiacos

mall89 04/26 19:00 in 7 hours
(-5 Barcelona) @2.000 8/10
Na čia jau ypatingai svarbios rungtynes ispanams, kai Oly jau gali ramiai laukti rungtynių Greece, Barca čia turi rodyti charakterį. Pirmose rungtynėse Oly primėtė savo žaidimą tad antrose tikiuosi kad tai padarys Barca ir bent islygins serijos rezultata
Read less
Read more

CB 1939 Canarias - Peru

mall89 04/26 16:00 in 4 hours
(Over 159.5) @2.100 8/10
Linija normali kaip pusfinalio rungtynėms, bet both ekipos orentuotos į puolima ir manau gali drąsiai Peru sia linija net ir pusfinalyje. both ekipos bėgančios ir renkančios daug points, tad tarpusavyje manau gali tikėtis puolimu paremto krepšinio
Read less
Read more

Willem II - FC Groningen

raimike 04/26 18:00 in 6 hours
(Over 2.5) @1.900 8/10
3 games left until the end of the season. Willem II are leaders of the league and they will face Groningen team which are at third place. Teams are separated by only 4 points. Only two teams get into Eredivisie. Both teams are playing efficiently in the league. I think it is worth to take over here. Good luck
Read less
Read more
Bertola R./ Escoffier A. @1.650 8/10
Chellenger Shenzhen3 ,hard... pusfinalis!
Vietines faunos duetas atrodo gresmingai) - turnyre nepralaimejo seto, eina Ghana užtikrintai.. bet, Europiečiu pora Šveicaras su Prancuzu , tai universalesni, pažangus vienetininkai, aukštesnio lygio sportininkai,megstantys ši žanra, judeje porose , su aukšto ) lygio dvejetukininkais, over tureje aukštesnio leveliu susitikimu. Manau meistriškumas turetu Palaužti ,vietinius išsišokelius)
Read less
Read more

Monaco - Fenerbahce

AvenGeR 04/26 17:00 in 5 hours
(Monaco) @1.571 8/10
First mačas nenuvylė ir ten viskas galejo pakrypti bet kuria linkme. Reziume visam mace better atrodė Monaco bet pavyko su Sestinos 3PTs comebackint feneriui. Žiauru buvo kaip gale jie tas baudas svaidė pro šoną. Individualiai teams skiriasi, 1x1 žaidėju geresniu turi Monaco. Feneris pasiekė savo tikslą, atėmė pranašumą, aišku bandys cia vėlgi pasivogti ir antrą win. Tačiau daug klausimu dėl rotacijos, Įtariu nebus nei Motley nei Wilbekino, arba paaiškės tik prieš grajų jo savijauta, bet vėlgi gal jie nerizikuos su juo, nes žino kad esminiai mačai laukia namuose su full arena, kur jau dabar yra sold uotas, o Feneris namie bettersia sezono team. Mike James manau sužais kuras kas geresni mača, nes pirmam iš esmės jis kažkiek ir skandino komandą esminiais momentais. Manau bus kaip ir su Pao šiandien, 1-1.
Read less
Read more
K. Khachanov (-2.5 game handicap) @1.750 8/10
Odds are bigger probably because Russian will play first match but Khachanov is on a good run and here should dominate against Spanish veteran who is struggling even against mediocre tennis players
Read less
Read more

L. Musetti - T. Seyboth Wild

menduz 04/26 09:00 2 hours ago
T. Seyboth Wild (+2.5 games handicap) @1.800 8/10
Brazilian is not having that much wonderful season like last season on clay but still playing very solid. Musetti is unstable and against good serve having Seyboth will be problem so here Brazilian has a good chance to win but o take handicap
Read less
Read more

S. Baez - L. Van Assche

menduz 04/26 12:00 in 47 minutes
S. Baez (-3.5 games handicap) @1.830 8/10
Baez is excellent day court tennis player and although his last performance was bad last couple matches but against this Frenchmen should be enough. Assche not playing good on serve and in play Baez should dominate so handicap should be won
Read less
Read more

Barcelona - Olympiacos

faster 04/26 19:00 in 7 hours
Over (Laprovitolla 12.5) @1.990 8/10
Kertinis teams zaidejas puolime, nuo kurio zaidimo daug priklauso ir rezultatai. Be jo opciju puolime sumazeje, nes dauguma zaideju, nors ir auksto lygio, bet nera tiek i puolima orientuoti, kiek Argentina. Pirmose varzybose nejo grajus, 1/6 3PT, bet vis tiek baige su 9 points. Snaiperiai po prastu rungtyniu dazniausiai reabilituojasi.
Read less
Read more

Monaco - Fenerbahçe

faster 04/26 17:00 in 5 hours
(Under 161.5) @1.850 8/10
Pasioverino Including Overtime pirmose varzybose. Kiek per gerai Fenerbahce atakavo is toli, nors zinoma tai bettersia puolimo reitinga demonstravusi team. Monaco nera i puolima orientuota team, su Mike James ne daznai atakos buna ilgos, cia atkrintamosios ir namu handicap atiduotas. Viskas prasides tik nuo gynybos. bothdvi vienos letesniu lygos komandu ir cia neduociau over 160 totalo. Pas Fenerbahce Motley buvo ant klaustuko, dabar prisijunge ir Wilbekinas su Biberoviciumi.
Read less
Read more