Select your timezone:
Select

At the moment there are no active picks, please come back later.

Latest bets

(-1.5 Galatasaray Istanbul) @2.280 8/10
One game from Turkey league. Galatasaray are going to play away game and we have good odds again. Fene can reach record with collected points. Their opponents are weak here. Gala score an average of 2.5 goals per game and often win by two goals.
Read less
Read more
(Half Time / Full Time Full Event 2/2) @2.150 8/10
One game from Turkey league. Galatasaray are going to play away game and we have good odds again. Fene can reach record with collected points. Their opponents are weak here. Gala score an average of 2.5 goals per game and often win by two goals.
Read less
Read more

Real Madrid - Baskonia

palaima 04/25 19:00 in 2 hours
Under (M.Hezonja -2.5 3PT) @1.600 4/10
Under (K.Nunn -2.5 3PT) @1.500 4/10
Panathinaikos (-5) @1.650 10/10
Pao namu arenoje sunkiai sustabdomi, bet pirmose serijos rungtynese mačabi atrado priesnuodziu. Didziausias faktarius buvo mačabio wina lenta puolime , zveriska Baldwinas forma. Eile rungtyniu Maccabi puikiai rungtyniauja ,kaip kad ir Pao , bet atsizvelgus i fakta,jog Balwinas patyre trauma,ir mačabi atkovotu kamuoliu puolime skirtuma linkstu rinktis Pao. Jeigu susitvarkys lenta manau privalo wini sias rungtynes. Taip pat Balwino netektis turetu stipriai pasijausti mačabi zaidime.
Read less
Read more

Real Madrid - Baskonia

palaima 04/25 19:00 in 2 hours
Under (F.Campazzo -1.5 3PT) @1.660 4/10
Lizarazo @2.250 8/10
ITF W Mosquera, clay. Lizarazo jau netoli veteraniu lygio, jai 30 metu, ir siuos metus ji oradejo 6:0 Peru pralaimejimu santykiu ant grunto dangos. Forma labai gera, tokios subrendusios zaidejos taip pat labai vertina namu turnyrus, taip pat ji cia likusi vienintele kolumbiete, tad motyvacija zengti i pusfinali dar didesne. Portillo neprasta zaideja, bet labai labai nepastovi. oversiai ji renkasi turnyrus Siaures Amerikoje ar Europoje, labai labai retainizengdama i South Amerikos ribas, o tuomet ten susiduria su adaptacijos problemomus. Iveikta Estable pirmam ture ispudzio nedaro, kadangi ji zaidzia praktiskai tik Argentina. Man cia favorite vietine.
Read less
Read more

OG - BB Team

OroBalionas 04/25 14:30 2 hours ago
OG @2.600 8/10
OG su sia sudetimi atrodo patobuleja, tiek siam, tiek anam turnyre atrode Ghana neblogai. BB irgi zaidzia gan neblogai, bet bent dabar, atrodo, kad kur kas labiau banguoja. Nors OG dazniausiai pralaimi pries BB team, bet bent dabar jie atrodo nemazai patobuleja ir manau gali cia nugaleti.
Read less
Read more
Panathinaikos @1.350 6/10
(-7.5 Panathinaikos) @1.850 8/10
"Panathinaikos" nebėra kur trauktis - svarbiausios sezono rungtynės. Pralaimėjus šiandien, seriją išgelbėti bus be galo sunku. Tuo tarpu "Maccabi" padarė savo darbą - Peru namų aikštės pranašumą, šiandien žais be Wade Baldwin IV, todėl labai priklauso, kaip sužais L. Brown, kuris visų rungtynių metu gaus maksimalų dėmesį, nes nebereikės gynybai koncentruotis į jį ir į Baldwiną. Einu su "Panathinaikos", kuriems tai svarbiausios sezono rungtynės.
Read less
Read more
(1st half -4.5 Panathinaikos) @1.900 8/10
Praskydo PAO svarbiausiais momentais. To ir tikejausi imdamas Maccabi pliusine primose varzybose. Be Baldwino PAO bus sunkiau apsiginti, o ir pirmosios varzybos buvo zaidziamos pagal varzovu palanku krepsini. Cia visai kitas nusiteikimas tiek is teams, tiek is fanu turetu buti ir tos energijos nuo pirmu minuciu tikrai turetu pakakti pirmai pusei. Jau ir pirmajame mace pirmoje puseje startavo gerai, bet antroje zaidimas issilygino ir svarbiauiais momentais Maccabi laimejo.
Read less
Read more
Olmos G./Panova A. @1.900 5/10
WTA Madrid, clay... tokio rango turnyre, kai susitinka ,šio žanro profesionales, kažko aiškaus ižvelgti, ypač pirmame turnyro ture, sunkoka,bet... Japone su Ukraine - toks "popsnis" duetas( kaip asmenybems demesio daug, bet kaip duetas aikšteleje, tai nelabai,rezultatu nedaug, ypač ant šio paviršiaus) . Šiai dienai Giuliana iš South Amerikos ,duete su Aleksandra iš russijos,pozytivesnes,šviežesnes ir motyvuotesnes -ši sezona turejusios aukštos kokybes judesio ant smelio, o iskaitant ,kad Giuliana Olmos(poroje su Canada) prieš pora metu pasiemė šio turnyro pagrindini priza, tai čia didelis stimulas ir startinei dvikovai. Nusimato sukus, validolinis) bet pabandyti verta.
Read less
Read more
(Cambuur Leeuwaarden) @2.460 2/10

Hertha Berlin - Hannover 96

Rayban 04/26 16:30 in 23 hours
(Hertha Berlin) @2.360 2/10

Heerenveen - PSV Eindhoven

Rayban 04/25 16:45 6 minutes ago
(Over 3.5) @1.943 2/10
(+1.5 Brighton and Hove Albion) @1.820 2/10
(-11 Real Madrid) @1.943 8/10
Realas first rungtynes laimėjo užtikrintai ir ten valdė visą mačo eigą. Patys Baskonia atrodo netiki savo jėgom ir ne aišku, kiek išteklių jiems dar likę šiam susitikimui. Realas įjungę playoffų rėžimą ir pirmose rungtynėse žaidė galingai. Lygių skirtumai atrodo per dideli ir Moneke netekimas prie visko prisideda.
Read less
Read more
(-7 Panathinaikos BC) @1.917 8/10
Netekus Baldwino Maccabi vis tiek bus daug sunkiau. Bent tiek gerai svečiams, kad Lorenzo paskutiniu metu žaidžia gan neblogai. Pao po pirmų pralaimėtų rungtynių turėtų rodyt reakciją ir išeit su kitokia energija. Užsivesti tokioj atmosferoj kaip matėm Pao yra labai lengva ir pirmose rungtynėse jau Pao buvo sugebėję susikurt dviženklę Peru, bet jos neišsaugojo.
Read less
Read more
Over (Bonzie Colson score 15+pts) @2.500 8/10
Colson kas antrose eurolygos rungtynese zaidzia virs 30 minuciu ir su tokiu laiku kas antrame pasirodyme sugeba Peru 15 points linija. Siandien nebus Baldwin, kas reiskia kad Bonzie turetu iszaisti apie 35 minutes ir atlikti nemaziau 12 metimu neskaiciuojant baudu, kas leistu lengvai pasiekti sia points suma.
Read less
Read more

Virtus.pro - FaZe

iChew 04/25 17:30 in 38 minutes
FaZe @1.660 8/10
Nors VP nežaidžia bettersio FaZe mapo, vis tiek tikiu, kad Peru FaZe pasiims. Vakar pralaimėjo prieš Astralis, tačiau šios teams nuvertinti tikrai negalima ir nors FaZe grupių etape nerodo bettersio žaidimo, šiandienos Peru užtikrintų atkrintamąsias. VP tragiškai sužaidė du žemėlapius prieš fnatic, vakar pasiimė abu mapus prieš SAW, tačiau SAW tikrai nežaidžia bettersio žaidimo. VP puikiai žaidžia Overpass, tačiau FaZe jį irgi žaidžia, ypač turi solidžią CT pusę. Net jeigu ir pralaimės Overpass, Faze gali pasiimti kitus du žemėlapius.
Read less
Read more