Select your timezone: Select
globy

Liverpool - Sunderland

03/26 21:45
Added 2014/03/26 15:44 | 0 thanks
  • Yes: 44.7%
  • No: 21.1%
  • No Opinions: 34.2%
  • Voted: 38

Pick: Liverpool (Liverpool -3,5) @261 9/10 -9.00

Po ilgos pertraukos nusprendžiau parašyti vieną prognozę ir šiandien renkuosi triuškinančią \"Liverpool\" pergalę. Turbūt visi žinote šiuo metu \"Liverpool\" demonstruojąmą formą ir kiek įvarčiu muša

Paskutinios trys \"Liverpool rungtynės\"

Cardiff 3-6 Liverpool
Manchester United 0-3 Liverpool
Southampton 0-3 Liverpool

Visos išvykos ir visi triuškinimai, atsiminkime, kad \"Liverpool\" būtent išvykose žaidžia tikrai blogiau nei namuose.

Sunderland paskutinės 3 rungtynės

Norwich 2-0 Sunderland
Sunderland 0-0 Crystal Palace
Hull City 3-0 Sunderland

Trys rungtynės, nulis pergalių, Crystal Palace nesugebėjo tik įmušti kurie šį sezoną per 30 rungtynių pelnė tik 19 įvarčių.

Sunderland įvarčių santykis 26:44
Liverpool įvarčių santykis 82:38

Žaidžiant namuose ir su tikrai stipriausia sudetimi nusimato tikrai sausi vartai, Suarez (28) ir Sturridge (19) sudarantys puolimo grandį yra atitinkamai du rezultatyviausi EPL žaidėjai.

Ko tikėtis iš Sunderland? Tikriausiai ir jie netiki, kad būtų reali galimybė namo parsivežti bent vieną taška, šį sezoną tai pavyko padaryti tik Southampton kurie išsivežė 3 taškus (nežaidė tuo metu Suarez) ir Aston Villa sužaidė lygiosiomis, likusios 12 rungtynių Liverpool šventė pergales. Taigi nusiteikimas tikrai prastas, mano nuomone \"Sunderland\" vertėtu net žaisti ne su pagrindine sudetimi ką tikrai apmastys treneris, kadangi savaitgalį laukia kova su WHU prieš kuriuos laimėti būtina norint kapstytis iš RELEGATION zonos, o ar žais su stipriausiu 11 ir visi sedės gynyboje statydami autobusą, kuris bus nugriautas Suarez\'o ir Sturridge\'o ir rezultatas bus šiek tiek švelnesnis, ar duos pailsėti žaidėjam ir bus sutriuškinti dar labiau, įtakos daug nesudaro. Taigi galutinį rezultatą matau 5-0, 5-1, 6-0, 6-1. Tiesa jei kas žiūrėjote paskutines Sunderland rungtynes prieš Norwich, galime manyti,kad bus ir 7,8 įvarčiai praleisti jei tik Liverpool žais be gailesčio.

Atsiprašau už padrikas mintis, bet esmę supratote tikiuosi.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)