Select your timezone: Select
globy

LIVERPOOL - ARSENAL

12/21 16:00
Added 2014/12/21 01:55 | 1 thanks
  • Yes: 27.6%
  • No: 37.9%
  • No Opinions: 34.5%
  • Voted: 58

Pick: LIVERPOOL (+0,0) @108 7/10 7.00

Šiandien eisiu su Liverpool. Renkuosi Liverpool DNB arba kitaip nuline fora, tai sulošus lygiosiomis koef. prilyginamas vienetui.

Klausimas kodel Liverpool jei šį sezoną jei jie žaidžia taip prastai? Taip prieš United pralošta net 3-0, tačiau tie kas mate rungtynes tikrai gali drąsiai pasakyti, kad Liverpool nenusipelnė tokio pralaimėjimo. United 3-0 pergale, o "Man of the match" išrinktas David De Gea. Sekančios rungtynės buvo prieš Burnemouth kuriuos įveikė 3-1 nors visi choru rėkavo, kad nelaimės.

Vienas iš pagrindinių faktorių yra Arsenal drebanti gynyba... Mertesaceris greitai net eiti nesugeba, o teks gintis prieš vieną greičiasių lygos žaidėjų kuris prieš keleta dienų porą įvarčių įmušė ir buvo išrinktas geriausiu rungtynių žaidėju + gavo "Golden Boy" apdovanojimą, o tai tik paskatinimas tobulėti toliau ir tokia kaip Arsenal gynybą draskyti nebus itin sunku, tuo įsitikinome jau praeitais metais kai Liverpool tiesiog sutriuškino Arsenal'ą 5-1 (tokio rezultato tikrai nesitikiu, bet kad gali laimėti tai tikrai).

Toliau Lallana įgauna itin gerą sportinę formą ir taipogi Arsenal gynėjams bus itin sunku su juo tvarkytis, Gerrard ir toliau atrodo nesensta pradeda labiau jungtis į puolimą su savo superiniais pasais + free kickai jei kas mate tą prieš Basel'i supras apie ką aš.

Dabar truputi apie arsenal, su gynyba viskas aišku, tikrai nieko gero ten nėra, bet va saugu linija šiek tiek bauginanti Sanchez + Ramsey tikrai neblogai atrodo, tačiau jei Skrtel apturės geras rungtynes, Arsenal saugai bus tikrai apraminti. Aišku, kad Arsenal tikėtina jog įmuš, tačiau tikiuosi iš Liverpool daugiau įvarčių.

+ŽAIDŽIAMA ANFIELD'e

Papildomai siūlau:
2,5 over
Sterling įmuš įvarti
Netikintiems Liverpool pergale, bandykit ant lygiųjų.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)