Select your timezone:
Select
2008/09/06 22:00 bet title Federer (Federer) @-133 9/10
 

Atejo pusfinaliu metas paskutiniame siu metu Grand Slam turnyre US Open, idomiausia, kad pusfinaliuose dalyvaus 4 patys geriausi siu metu tenisininkai, be abejones pats idomiausias macas turetu vykti tarp 2 bei 3 pasaulio raketes. Cia 5 metus karaliaves kortuose Federer susitiks su labai talentingu serbu Djokovic.
Visu pirma abieju tenisininku kelias iki pusfinalio buvo nevienodas. Federer per pirmus 3 macus nepatyre didesnio pasipriesinimo, taciau 4 rounde jo gavo su kaupu: 5 setu dvikovoje pries Andreev isplese sunkia pergale, vakar Federer turejo siek tiek pavargti su sio turnyro atradimu Muller, taciau mano akimis rezultatas neatspindi to kas vyko aiksteje, Federer visa laika kontroliavo maca ir tik ispudingas Mullerio servas bei keletas neitiketinu tasku labai savrbiais momentais Mulleri saugojo nuo skaudesnio rezultato. Per savo 5 macus Federeris neiseikvojo per daug jegu, gavo kova is Andreev, kas labai naudinga psichologine prasme, beto mace su Stepaneku atrode kaip tas senas geras Federeris kuris slave visus ant hard ir grass kortu. Federerio statistika taip pat paliko gera ispudi: dau pirmu padavimu, kas pirmoje metu puseje labai stipriai kliude Federerio zaidimui, geras zaidimas prie tinklo, o svarbiausia sumazejes klaidu skaicius, viskas rodo zaidimas gereja ir tampa panasesnis i ta, kuri Sveicaras demonstravo dar praeitu metu pradzioje.
Djokoviciui sis turnyras kolkas be galo sunkus visos kovos be isimties isvargtos, per jas patirta keletas traumu, kurios nemazai itakoja Djokoviciaus judesius korte, ypac paskutiniai 3 macai buvo be galo sunkus, visi truko apie 4 ar daugiau valandu, mace pries Robredo Djokovicius kviete treneri vos ne kas 10 minuciu, kas jam leido atsipusti pries lemiama 5 seta, vakaryksciame mace nors ir gerai pradejo, taciau 3 bei 4 setas paliko slogu ispudi, Djokovicius atrode pavarges ir Rodickas kaip mat pereme maco kontrole ir jau 4 sete buvo *5-4 bei *30-0 Roddicko naudai ir tik 2 kvailos dvgubos klaidos, bei 2 neitiketini Djokoviciaus smugiai leido jam islyginti rezultata o seto pabaigoje isplesti pergale, jei Roddickas butu istempes 4 seta, garantuoju jog siandien pusfinayje zaistu butent jis. Djokovicius nera labai istvermingas zaidejas ir nuovargis gali suvaidinti lemiama faktoriu pusfinalyje.
Tarpusavio macuose itikinamai laimi Federeris 6-2, paskutini maca zaista iki 3 setu pergales laimejo Djokovicius, bet dabar situacija visiskai kitokia. Tada DJokovius buvo neitiketinoje formoje, nebuvo iseikvojes daug jegu iki maco su Federeriu, Federeris po 2007 sezono pabaigos gavo labai rimta liga Mononucleose, kuria susirge daugelis sportininku netgi turedavo praleisti 1 ar net 2 metus ja besigydidami. Federeris tada neatrode sviezias, o ir Djokovicius suzaide geriausia savo maca karieroje, taigi visakas buvo Noles naudai, dabar yra atvirksciai, Federeris sviezesnis, sveikas, o Nole traumuotas. Federerio zaidimas tirai palieka geresni ispudi, beto vis dar tesia ispudinga 32 pergaliu US Open serija. Koeficientas uz Federeri isties ispudingas, tad imu nedvejodamas. Sekmes 😉 😡

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

egiorazz

Thanks: 0

Followers: 0

  • Units 219.85
  • ROI 8.20%
  • W% 65.13%

Last 10 picks:

 
  • Total picks: 308
  • Units won: 2935.85
  • W-L-T : 198-106-4
  • Avg.Stake of Units: 8.82
  • Staked units: 2716.00
  • Avg. Odds: -146
 

Unit change

2302242182122062002023 June2024 May

Sports statistics by category

Bookmaker statistics

Statistics by month

Statistic by stake

Comments (0)