Select your timezone: Select
FMB

David Goffin - Carlos Alcaraz

07/21 15:30
Added 2023/07/21 06:07 | 0 thanks
  • Yes: 57.1%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 42.9%
  • Voted: 7

Pick: David Goffin @500 4/10 -4.00

Hopman Cup

France rivjera, silta ir labai grazu, trumpam griztame prie grunto.

Turnyro formatas yra sudarytas komandomis is 6 skirtingu saliu - Denmark, Switzerland, France, Spain , Belgium ir Croatia.

Puikus renginys atostogaujantiems ziurovams pamatyti sio desimtmecio talentingiausius zaidejus Alcaraz,
bei Rune (jau iskrito) ir duoklė is zaideju ATP turui ir privatiems remejams, nes butent tokia sio turnyro esme, jame nera jokiu ATP points, piniginiai prizai kazkokie bus, bet tai yra per menka motyvacija mano dviem paminetiem zaidejam. Prie to ir prieikime - Motyvacija. Denmark jau iskrito is turnyro, Rune pralaimejo abu savo matchus 2:0 pries Leandro Riedi ir Richard Gasquet, ir tai yra priezastis kodel verta parizikuoti su ispano pralaimejimu. Analogiska situacija ant grunto turejome jau anksciau siais metais, kai Alcaraz po dvieju winu turnyru atvyko i ATP Rome ir antrame rounde pralaimejo pries Maroszcan. Cia ispanas atvyksta po Queens ir Wimbledon Peru, periodas dienas pabuvo namuose Spain ir vel periodasi i France, pagrindinis klausimas kiek noro jis cia turi kazka irodyneti? Man atrodo labai minimalius, kaip minejau sitas dalyvavimas jam turetu buti tik isipareigojimas ATP turui ir nieko over, jo tikslas turetu but pasiruost US Open ir wini sekanti grandslama.

Pirma jo kova pries Belgium atstova Goffin. Visiems puikiai zinomas, jau vidutinis zaidejas, bet nelabai svarbu kas siandien stoves pries Ispana, nes mano pagrindinis argumentas islieka motyvacija, jos Goffin turetu turet over, visgi zais pries pirmaja rakete ir jam dar irodyt kazka bus svarbiau, o Carlito galimybes mes visi puikiai zinom.

Si vakara renkuosi Goffin Peru su graziu @6 koeficientas, didziausia rizika tai gruntas, kuris tikrai nera goffin arkliukas, bet net ir pralaimejus siandien, rytoj Carlito kovos pries Coric, kur tikriausiai bus dar viena nebloga galimybe gaut gera koeficientas bei pabandyti eiti pries Ispana.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)