Select your timezone: Select
Tomi_Black

East - West

02/27 03:00
Added 2012/02/27 00:49 | 0 thanks
  • Yes: 66.7%
  • No: 33.3%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 6

Pick: East (C.Bosh daugiau už L.Aldridge) @100 8/10 +8.00

Galvojau apie Rytų pergalę, kaip ir dauguma, dar dėl bendro under, nes overintas šio vakaro totalas (neskaitant pratesimų) buvo vos kartą per visą istoriją - anais metais. Tačiau manau radau dar geresnį statymą.
Rytu startiniam, kaip PF pradės Melo/LeBron, kurie abu yra SF pozicijos žaidėjai. Ant suolo rytai PF net neturi, neskaitant Bosh, o iš aukštų dar yra Hibbert, kuriam tai pirmas asg ir kuris tubūt gaus tik tol žaisti, kol ilsėsis Howard. Taigi praktiškai Bosh čia nusimato mažiausiai ~20min. (kaip visada ir gaudavo) , o realiai net ir visos ~30-35min. Bosh per ASG kilo nuo suolo 2010m. ir metė 23tšk., bei turėjo konkurentą ant suolo PF - D.Lee. 2011m. Sekančiais metais vėl kilo nuo suolo metė 14tšk. ir turėjo ant suolo PF konkurentą - Garnett. Kas svarbiausiai tiek 2010 tiek 2011metais Rytai turėjo starte tikrą pf. 2010m. tai buvo KG - 4tšk., o 2011m. tai buvo Amare 29tšk. Šiąnakt, nėra nei ant suolo, nei starte tikro PF, nu tiesiog atrodo fantastika, taigi belieka tik tikėtis, kad išėjęs Chris Bosh mes/dės į krepšį ir pataikys bent keletą metimų.
Aponentas - L.Aldigride, visų pirma, tai jam pirmas ASG, tokie žaidėjai, kuriem tai pirmas ASG beveik niekada nesužiba, o antra ir žaisti gauna mažiau, laiką pasiglemžia senbūviai. Vakarų PF: Griffin - pradės starte, jį žiūrovai išrinko daryti sou, nes tubūt jis jeigu ne vienintelis galintis jį sukurti, tai vienas iš nedaugelio žaidėjų. Ant suolo likę PF - Love ir Nowitzky, abiems tai ne pirmas ASG, ypač vokiečiui, taip, kad žinant visus faktorius Aldigride nesigauna žaisti daugiau nei ~10-15min, o kaip jau minėjau ASG naujokai retai kada sužiba, taigi kažin ar užtikrintai Aldigride jausis pirmą kartą dalyvaudamas tokiame renginyje, vien jau dalyvavymas jam yra pasiekimas, o rezutatyvumą gal palikimę ateinantiems ASG renginiams.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)