Select your timezone: Select
Meras

AC Milan - K.Piatek

05/26 14:00
Προστέθηκε 2019/03/29 18:14 | 0 ευχαριστούμε
  • Ναι: 25.0%
  • Όχι: 16.7%
  • Δεν υπάρχουν απόψεις: 58.3%
  • Ψηφίστηκε: 12

Προγνωστικό: AC Milan (Rezultatyviausias Serie A žaidėjas) @5.000 4/10 -4.00

Statymas iš ilgalaikės pasiūlos už rezultatyviausią Italy Serie A žaidėją. score bus aiškus už 2 mėn, tai kas turi kantrybės Palaukt, galit pamėginti. Pasirinkimas K.Piatek bus rezultatyviausias Italy Serie A. Koeficienta turim 5, kuris mano nuomone turi tikrai nemažai vertės.
Šiuo metu turim situaciją.

21 goals - 36 metų Fabio Quagliarella (Sampdoria)
19 goals - C.Ronaldo (Juventus)
19 goals - K.Piatek (AC Milan).

Pagal bukmekerius favoritas šiuo metu C.Ronaldo @1.57, antras Fabio.Q @3.5 ir trečias K.Piatek @5.
Nors teoriškai žemiau esantys futbolininkai taip pat dalyvauja kovoje, tačiau manau, jog būtent šis trejetas yra realiausi pretendentai į rezultatyviausio Serie A lygos žaidėjo titulą. Todėl labiau išsiplėsiu tik apie juos.

C.Ronaldo. Šiuo metu -2 nuo pirmos vietos. Porai savaičių iškrito dėl rinktinių Peru metu patirtos traumos, todėl undersiai 3 artimiausius turus manau turėtų praleisti. Taip pat nereiktų atmesti galimybės, jog Juventus toliau žygiuojant Čempionų lygoje kartais bus pataupomas. Rizika tokia, jog visi žinot jo galimybės ir norą visur dominuoti, todėl išlieka rizika, jog Ronaldo kabinsis visais dantim ir nagais, kad tik taptų rezultatyviausiu. Kiek leis galimybės – pamatysim.

Fabio.Q – 36 metai, bet Seria A žiba ryškiausiom spalvom. Per paskutines 4 rungtynes scoreus 5 goals, prieš pat rinktinių petrauką pasipylė straipsniai, kaip 36 metų veteranas šiuo metu yra rezultatyviausias lygos futbolininkas. Taip, vyrukas tikrai turi uoslę goalsi ir šioje kovoje yra pavojingas, bet periodu klausimą ties jo amžium ir ar pavyks tokią formą išlaikyti iki sezono galo. Sezono eigoje buvo ir po pora rungtynių iš eilės kai likdavo be goal, per paskutines 4 scoreęs 5 pasikelė vertę, galbūt netolimoje ateityje ir kokią duobelę turės, o būnant 36 metų išlieka tikimybė, kad ir forma gali krist.

K.Piatek – Mano favoritas. 13 goals už Genoa pirmoj sezono pusėj, žiemos transfero lango metu Peru į AC Milan ir jau 6 įvarčiai per 7 rungtynes Serie A (neskaitau pirmų rungtynių, kai po keitimo sužaidė 20 minučių prieš Napoli). Reiktų pastebėti, jog su jo atėjimu stipriai pagerėjo ir Milano forma. Taigi, stiprioj komandoj, pagrindinio puolėjo vaidmuo – dedu viltis, jog nuo jo kojos kris dar ne vienas goals šiame sezone.

Atkreipiu dėmesį, jog darau prielaidą, kad dabar pats bettersias momentas imt šį statymą. Tai tik prielaida, dėl C.Ronaldo nežaidimo ir artimiausio mačo, kuriame būtent Fabio.Q atstovaujama Sampdoria žais pries K.Piateko Milaną, o į Milaną šiose varžybose dedu nemažai vilčių po pralaimėto derbio Interui. Aišku pasakyt, kad šitose varžybose būtent score Piatekas ir will not score Fabio yra labia sunku, todėl ir renkuosi statymą ilgalaikei prognozei atsižvelgdamas į aplinkybes ir laukiantį tvarkaraštį.

Asmeniškai kiekvienos teams tvarkaraščio plačiai neapžvelginėsiu, tačiau visom 3 komandom liko sužaist ir su stipriom komandom ir su autsaideriais.

Sampdoria – iš lengviausių varžovų Empoli, Bologna ir Chievo užimantys atitinkamai 17, 18 ir 20 vietas. Tačiau Bolognos forma stipriai pagerėjusi, todėl jų dar nenurašau, turint omenyje, kad dėl išlikimo jie tikrai kovos.

Juventus – tvarkaraštis atrodo pats sudėtingiausias iš visų likusių. Taip pat ankstyvai užsitikrintas titulas ir Čempionų lygos kovos turėtų pakišt koją ir kažkur priverst pamest points, tikėkimes mušant mažai goals. Jei Čempionų lygoje žengiama toliau, manau C.Ronaldo kartais bus ir pataupomas.

AC Milan – Negali pasakyt, kad likusios rungtynės bus labai lengvos, dar laukia ir Juventus išvykoje ir Lazio namie, tačiau bent esu tikras dėl Piatek gaunamų žaidimo minučių. Daugumoje rungtynių tikiuosi visų 90.

Tai pasirinkimas būtų K.Piatek taps rezultatyviausiu Serie A žaidėjų @ 5 Betsafe. Jei kas susigundysit – pasidėkit, paskutinis turas žaidžiamas 05.26, matysim kas iš viso to gausis.

Sėkmės.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Σχόλια (0)