Select your timezone: Select
unik

Jordan - Greece

08/26 08:45
Προστέθηκε 2023/08/22 13:02 | 2 ευχαριστούμε
  • Ναι: 61.8%
  • Όχι: 8.8%
  • Δεν υπάρχουν απόψεις: 29.4%
  • Ψηφίστηκε: 34

Προγνωστικό: Κάτω (160.5) @1.900 1/10 -1.00

Jordan – Greece (apžvalga)

Pasaulio čempionate startuoja C grupės kovos. Tai viena iš grupių, kur atrodo, kad turnyro lentelė ar bent jau pirmos dvi vietos – rezervuotos iš anksto. JAV ir Greece turėtų užtikrintai žengti į kitą etapą, kur jų, tikėtina, lauks ir Lithuania rinktinės iššūkis.

Graikai čempionatą pradeda su rinktine, kurią šią vasarą matėme ir Lithuania – Jordan. Įdomu tai, kad Jordan neturėjo jokių šansų prieš Lithuania rezervinę rinktinę, kuri buvo sudaryta iš itin vidutinės klasės krepšininkų. Tai parodo šios teams lygį.

Apskritai Jordan per šį pasiruošimo ciklą spėjo sužaisi net 11 mačų ir per juos tik dukart sugebėjo pelnyti over nei 80 points. Taip keturiuose susitikimuose Jordan krepšininkai pelnė tik 70 ar under points. Tai parodo, kad ši team tikrai neturi daug talento puolime, o daugumą points susirenka individualiomis aukštaūgių pastangomis.

Atsižvelgiant į tai, kad Greece šiame čempionate neturi Giannio Antetoukounmpo ir Kosto Slouko, akivaizdu, jog tai bus team, savo žaidimą grindžianti gynyba, o tai užtikrinti padės natūralizuotas amerikietis Thomasas Walkupas.

Graikai pasirengimo metu taip pat nežaidė itin rezultatyvaus krepšinio ir vidutiniškai rinko tik po kiek over nei 79 points per rungtynes.

Greece krepšininkai šiame mače bus aiškūs favoritai, tačiau tikėtina, kad pats krepšinis nebus patrauklus akiai ar itin rezultatyvus.

Užsiprenumeruokite mano anketą ir būkite informuoti apie naujausias apžvalgas bei pasiūlymus

Krepšinio čempionato spėlionė

Krepšinio čempionato prognozės ir spėlionės

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Σχόλια (0)